Повезане вести

Дачић мислио да су камере искључене, па питао симића за жену! Детаљ из емисије који је свима промакао! (видео)

Дачић мислио да су камере искључене, па питао симића за жену! Детаљ из емисије који је свима промакао! (видео)

Мондо 21.09.2020
Послушајте питање Ивице Дачића генералу који је у центру скандала са Љупком Стевић! Послушајте питање Ивице Дачића генералу који је у центру скандала са Љупком Стевић! Министар спољних послова Ивица Дачић и генерал полиције… »
Генерал Симић и Дачић мислили да се рекламе и даље емитују: Ивица му је ово рекао о скандалу са Љупком, па су онда схватили…

Генерал Симић и Дачић мислили да се рекламе и даље емитују: Ивица му је ово рекао о скандалу са Љупком, па су онда схватили…

Блиц 21.09.2020
Генерал Драгиша Симић гостовао је синоћ на "Пинку" и испричао детаље о скандалу са певачицом Љупком Стевић, која му је дугогодишња љубавница. Многима је, пак, био изненађујућ потез министра спољних послова Републике Србије… »
Ко превари заслужује да му се скине глава: Огласила се Љупка након гостовања генерала Симића, послала страшну поруку

Ко превари заслужује да му се скине глава: Огласила се Љупка након гостовања генерала Симића, послала страшну поруку

Вечерње новости 20.09.2020
ДРАГИША Симић, полицијски генерал и бивши љубавник певачице Љупке Стевић вечерас је гостовао у емисији "Хит Твит", и том приликом је причао о свему што се догодило између њега и естрадне уметнице. Он је рекао да је узрок свему… »
Како да објасним породици, ја сам отац и деда: Генерал Симић причао о Љупки, Дачић рекао - Помириће се сигурно

Како да објасним породици, ја сам отац и деда: Генерал Симић причао о Љупки, Дачић рекао - Помириће се сигурно

ПОЛИЦИЈСКИ генерал Драгиша Симић, вечерас се први пут појавио у јавности од жестоке свађе са певачицом Љупком Стевић. - Штета на аутима је поприлично велика. Ова посекотина јесте од ње. То је плод њене љубоморе - казао је… »
"Нећу теретити љупку": Симић донео одлуку о којој ће брујати Србија! Дачић поручује: "Жена је овде највише погођена! Прво…

"Нећу теретити љупку": Симић донео одлуку о којој ће брујати Србија! Дачић поручује: "Жена је овде највише погођена! Прво…

Блиц 20.09.2020
Генерал Драгиша Симић гостовао је вечерас на "Пинку" и испричао шта ће се дешавати након скандала са певачицом Љупком Стевић. - Нећу је теретити, не. Знате како, осигурање ће средити штету, ја се надам да ће се то све решити… »
Генерал Симић први пут о инциденту са Љупком: Ова масница је плод њене љубоморе, нисам се чуо са њом

Генерал Симић први пут о инциденту са Љупком: Ова масница је плод њене љубоморе, нисам се чуо са њом

ГЕНЕРАЛ полиције Драгиша Симић вечерас гостује у емисији "Хит Твит", и проговорио је о инциденту са певачицом Љупком Стевић, која му је разбила аутомобиле и наводно га ударила. Он је навео да је штета велика на аутомобилима, и… »
Љупкин генерал се појавио у јавности: Драгиша Симић има модрицу на усни, прво гостовање након инцидента са певачицом (фото)…

Љупкин генерал се појавио у јавности: Драгиша Симић има модрицу на усни, прво гостовање након инцидента са певачицом (фото)…

ПОЛИЦИЈСКИ генерал Драгиша Симић, којем је певачица Љупка Стевић разбила аутомобила, вечерас гостује у емисији "Хит Твит", и то је његово прво пут појављивање од инцидента. На његовој усни се види траг, неколико дана пошто… »

Вести дана »