Povezane vesti
Srđan je najavio da će voditi sa Jovanom, a evo ko je bio na mestu voditelja Jutarnjeg programa Prve
Telegraf 21.09.2020
Sve je bilo jasno kada su se uključile kamere. Iako je Srđan Predojević na svom Instagram profilu najavio da će voditi Jutarnji program sa Jovanom Joksimović u ponedeljak, 21.septembra, ipak je ispalo drugačije. Naime, kako je "Prva" televizija objavila… »
Na sajtu Prve stoji da Jovana i Srđan ne vode program u ponedeljak, iako Predojević piše drugačije
Telegraf 21.09.2020
Na sajtu Prva.rs navedeno je da je voditelj "Jutra na Prvoj" Filip Čukanović. Srđan Predojević najavio je u nedelju na svom profilu na Instagramu da će ipak on i Jovana Joksimović voditi Jutarnji program u ponedeljak, 21. septembra, ali zvanični sajt… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 39 minutajoš 44 povezane
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 8 povezanih
Uživo: "Kad Amerika cveta, cveta ceo svet, a kad mi propadamo, svi nas pratite"! Tramp drži govor: Ledeno u Davosu, ali ne od zime
Blic pre 29 minutajoš 41 povezana
(Video uživo) "Evropljani, da nije bilo nas, svi biste pričali nemački" Tramp drži govor u Davosu, EU ne veruje šta čuje: Traži hitne pregovore, otkrio šta je plan za Grenland
Blic pre 9 minutajoš 22 povezane
Mali: Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom
Biznis.rs pre 49 minutajoš 20 povezanih