Povezane vesti
Rusi traže od Nemačke da saslušaju Navaljnog: Posebno ih interesuje jedan detalj
Pravda 21.09.2020
Rusko Državno tužilaštvo želi da sasluša opozicionara Alekseja Navaljnog u Nemačkoj, gde se nalazi u bolnici, i sazna detalje njegovog putovanja u Novosibirsk i Tomsk pre nego što je navodno otrovan. Tužilaštvo je, zajedno sa saobraćajnom policijom… »
Rusko tužilaštvo traži da sasluša Navaljnog u Nemačkoj
Politika 21.09.2020
Rusko Državno tužilaštvo želi da sasluša opozicionara Alekseja Navaljnog u Nemačkoj, gde se nalazi u bolnici, i sazna detalje njegovog putovanja u Novosibirsk i Tomsk pre nego što je navodno otrovan. Tužilaštvo je, zajedno sa saobraćajnom policijom… »
Omsko Ministarstvo: Odeća Navaljnog nije u bolnici
Nova 21.09.2020
Odeća Alekseja Navaljnog, u kojoj je dovezen u bolnicu №1 u Omsku, nije u medicinskoj ustanovi, saopštila je predstavnica Ministarstva zdravlja Omske oblasti. Istovremeno rusko tužilaštvo traži da sasluša Navaljnog u Nemačkoj gde se nalazi u bolnici, i… »
Navalni: 'Novičok' je pronađen u i na mom tijelu
Al Jazeera 21.09.2020
Odjeća je veoma važan materijalni dokaz i tražim da mi se vrati, poručio je iz Berlina ruski opozicioni čelnik. Ruski opozicioni čelnik Aleksej Navalni je izjavio da je otrovna supsanca "Novičok" pronađena u njegovom tijelu i na njemu, zatraživši da mu… »
Zdravstvo Omska: Odeću Navaljnog zaplenili istražitelji
Večernje novosti 21.09.2020
ODEĆU kritičara Kremlja Alekseja Navaljnog u kojoj je 20. avgusta hospitalizovan u bolnici u Omsku, zaplenili su istražitelji, saopštilo je danas Zdravstveno odeljenje Omska. Istražitelji su zaplenili odeću Navaljnog tokom predistražne inspekcije i mi… »
Otrov 'novičok' nađen i na telu ruskog opozicionara
Beta 21.09.2020
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je otrov "novičok" nadjen u njegovom organizmu, ali i na telu, i zatražio od Moskve da mu vrati odeću koju je nosio u vreme trovanja jer je to veoma važan dokaz. "Pre nego što je dozvoljeno da me… »
Navaljni traži od Moskve da preda njegovu odeću kao dokaz
Dnevnik 21.09.2020
MOSKVA: Kritičar Kremlja Aleksej Navaljni zatražio je danas od ruskih vlasti da predaju odeću u kojoj je bio kada je prošlog meseca pao u komu i optužio Moskvu za uskraćivanje važnog dokaza u njegovom slučaju. Navaljni je rekao da mu je oduzeta odeća pre… »
Navaljni: Na put u Nemačku poslali me golog, odeća važan dokaz
N1 Info 21.09.2020
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je otrov "novičok" nađen u njegovom organizmu, ali i na telu, i zatražio od Moskve da mu vrati odeću koju je nosio u vreme trovanja jer je to veoma važan dokaz. "Pre nego što je dozvoljeno da me… »
Oglasio se Navaljni: Navodno otrovani ruski bloger i opozicionar u prvoj objavi izneo zahteve ruskoj Vladi!
Kurir 21.09.2020
Ruski bloger i opozicionar Aleksej Navaljni objavio je prvu objavu na svom blogu nakon izlaska iz kome, u kojoj je zahtevao da mu se vrati odeća koju je nosio u avionu, kada mu je pozlilo, jer, kako je rekao, ona predstavlja važan materijalni dokaz… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 20 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 50 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 30 minutajoš 12 povezanih
Dan za novi početak: Danas je letnji Aranđelovdan, a ovo su običaji koji ga prate
Nova pre 20 minutajoš 10 povezanih
Napeto u Španiji! Plamen u okolini Madrida se otima kontroli: vatrogasci u trci sa vremenom
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih