Povezane vesti
Trinkijeri progovorio o Partizanu, gorčina ili sreća?
Sportske.net 22.09.2020
Italijan poredio "crno-bele" sa sportskim gigantima. Nekadašnji trener Partizana, sada strateg Bajerna Andrea Trinkijeri govorio je u intervjuu za turski Trendbasket i o periodu provedenom u Beogradu. Italijan je u Partizanu proveo godinu i po dana, pre… »
Trinkijeri: Partizan? Kao Real ili Bajern u fudbalu
N1 Info 22.09.2020
Trener Bajerna iz Minhena Andrea Trinkijeri u intervjuu za Trendbasket pričao je o periodu provedenom u Beogradu i koliko mu je značilo što je godinu i po dana bio deo crno-bele porodice. "Bilo je to jedno od najvažnijih iskustava u mojoj karijeri. Bilo… »
Trinkijeri: Zaslužio sam pravo da biram za koga ću da radim! Kada sam došao u Partizan mislili su da sam lud ili pijan!
Večernje novosti 21.09.2020
U TEŠKOM trenutku za klub Andrea Trinkijeri je preuzeo Partizan. U Humskoj je proveo sezonu i po, osvojio je dva Kupa Radivoj Korać, kao i ABA Superkup, a u svojoj drugoj sezoni imao je sa crno-belima zapaženu ulogu i u Evrokupu. Kako je došao, tako je i… »
Vesti dana »
RHMZ upozorio na pljuskove, grad i olujni vetar: Nevreme večeras stiže u veći deo Srbije
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
"Volja naroda drugačija nego pre godinu dana" Vučić o najavljenoj ostavci, svom mandatu i izborima: "Izborna noć? Nemam nikakav strah"
Blic pre 22 minutajoš 17 povezanih
Njujork postao pravi "divlji zapad" posle titule Niksa posle 53 godine, navijači uništavali sve pred sobom
Telegraf pre 32 minutajoš 49 povezanih
Maroko ispisao istoriju: Svi starteri na terenu rođeni van matice
Sport klub pre 57 minutajoš 37 povezanih