Повезане вести
Новак Ђоковић и рекорди: Чекајући 21. март 2021.
BBC News 22.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић титулом на Мастерсу у Риму оборио је још два рекорда и додатно се приближио једном који одавно јури. Новак Ђоковић је титулом у Риму дошао до рекордног 36. трофеја на Мастерс турнирима, а са… »

Испливао снимак стар 25 година! У финалу чувеног турнира Иванишевић урадио нешто што нема никакве везе са тенисом, насмејао…
Спортал блиц 22.09.2020
Ледендарног хрватског тенисера љубитељи овог спорта памте, како због резултата које је остваривао током каријере, тако и понашања за време мечева. Рођени Сплићанин је умео да измами осмехе навијачима, и онда када није… »

Од првог је прошло 13 година: Ево како је Новак изгледао када је освојио сваки од 36 мастерс турнира! /видео/
Спортал блиц 22.09.2020
Новак Ђоковић је освајањем турнира у Риму постао најбољи у историји по броју мастерс титула, а прву је освојио још пре 13 година. Овога пута је у борби за трофеј, после , чиме је дошао до 36. пехара из "серије 1000" и тиме… »

Надал је прочитана књига! Ђоковић је само климнуо главом уз велики осмех: Не желим да звучим арогантно, али...
Спортал блиц 22.09.2020
Новак Ђоковић је освојио Мастерс у Риму по пети пут у каријери, чиме је наставио серију непобедивости у 2020. години. Једини пораз, који то и није - већ изгубљен меч одлуком судија, доживео је на УС опену после . Новак је… »

Новак искрено о дисквалификацији: Био сам у шоку! Требало ми је неколико дана...
Мондо 22.09.2020
"Психички сам пролазио кроз успоне и падове након тога", рекао је Ђоковић после освајања Рима. "Психички сам пролазио кроз успоне и падове након тога", рекао је Ђоковић после освајања Рима. Новак Ђоковић је освојио Мастерс у… »

Новак послао поруку Надалу пред рг и открио како је проживео психички тешке тренутке после УС опена
Телеграф 22.09.2020
Најбољи тенисер света након титуле у Риму сумирао оно кроз шта је прошао на УС опену и најавио оно што га чека на наредном Гренд слему. Новак Ђоковић је освојио Рим по 5. пут у својој каријери, чиме је наставио серију… »

Вести дана »
Агенција ФоНет осудила напад на њеног новинара током извештавања са скупа подршке Дијани Хрки
Бета пре 43 минутајош 19 повезаних
Посланици данас започињу расправу о Закону о бирачком списку и лекс специјалису за Генералштаб
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних
Стиже захлађење: Хладно јутро, облаци и сунчани интервали широм Србије
Глас југа пре 1 сатјош 15 повезаних