Повезане вести

Станојевић пред пут у Белгију: Нису они ни Андерлехт ни Бриж, респектујемо их, али ми смо Партизан (видео)

Станојевић пред пут у Белгију: Нису они ни Андерлехт ни Бриж, респектујемо их, али ми смо Партизан (видео)

Хот спорт 22.09.2020
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да поштује екипу Шарлроа и да очекује интензивну и захтевну утакмицу. Партизан ће у четвртак играти против екипе Шарлроа у трећем колу квалификација за Лигу Европе. –… »
"Они нису ни Бриж ни Андерлехт, а ми смо Партизан!"

"Они нису ни Бриж ни Андерлехт, а ми смо Партизан!"

Н1 Инфо 22.09.2020
Тренер Партизана Александар Станојевић каже пред меч са Шарлроа да су црно-бели спремни за изузетно тешког ривала. Клуб из Хумске у четвртак од 19 часова гостује у Белгији у трећем колу квалификација за Лигу Европе. Противник је… »
Станојевић: Шарлроа није Андерлехт или Бриж

Станојевић: Шарлроа није Андерлехт или Бриж

Нова 22.09.2020
Александар Станојевић, стратег Партизана, уочи пута у Белгију је истакао да поштује екипу Шарлроа и да очекује интензивну и захтевну утакмицу. “Имали смо групни састанак, такође имаћемо индивидуалне до утакмице, спремамо се… »
Партизан се спрема за шарлроу: Станојевић о физички снажнијем ривалу, опорављеном Бањаку и повреди Садика

Партизан се спрема за шарлроу: Станојевић о физички снажнијем ривалу, опорављеном Бањаку и повреди Садика

Мондо 22.09.2020
Ево шта очекује тренер црно-белих. Ево шта очекује тренер црно-белих. Партизан се већ увелико спрема за нови европски изазов, трећи у овој сезони. Последично, овај ће бити и далеко највећи до сада, па после РФС-а и Сфинтула… »

Вести дана »