Povezane vesti
Odlične vesti iz laboratorije, crno-beli "čisti" pred put!
Sportske.net 22.09.2020
Fudbaleri Partizana su bili testirani pred polazak za Belgiju. Ekipa Partizana u četvrtak igra utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv belgijskog Šarloa, a pred put koji je zakazan za sredu ujutru, svi igrači i stručni štab su odradili… »
Lalatović motiviše svoje pulene pred meč sa standardom: Želim da se vratimo kući kao heroji! (video)
Hot sport 22.09.2020
U trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju ekipi Standarda u Liježu. U svečanoj sali FC ‘Vujadin Boškov’ održana je konferencija za novinare pred meč protiv Standarda, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović je najpre… »
Lalatović u euforiji: Standard nije ništa veći klub od Vojvodine
Večernje novosti 22.09.2020
FUDBALERI Vojvodine u sredu, 23. septembra, kreću put Belgije, čarter letom sa aerodroma „Nikola Tesla“ u Lijež, gde će dan kasnije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da se odmere sa čuvenim Standardom. Nenad Lalatović, trener Novosađana, ne… »
„Morate biti zveri na terenu, pobedite Standard i promenite život sebi i svojim porodicama“
Vesti online 22.09.2020
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović veruje u pobedu svog tima u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Standarda u Liježu. – Drago mi je što smo došli do trećeg kola, ali bih više voleo da smo igrali od prvog. Ja sam evropske… »
Lalatović: Igrači – zveri, Standard ništa veći od Vojvodine
Nova 22.09.2020
Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, veruje u pobedu u meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Standarda u Liježu. “Drago mi je što smo došli do trećeg kola, ali bih više voleo da smo igrali od prvog. Ja sam evropske utakmice imao i kao… »
Stanojević pred Šarlroa: Nisu oni ni Anderleht ni Briž
Dnevnik 22.09.2020
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim ima maksimalno poštovanje prema belgijskoj ekipi Šarlroa. Crno-beli će u četvrtak od 19 sati igrati meč trećeg kola kvalifikacija za ligu Evrope na gostovanju u Belgiji… »
Na terenu budite zveri, ova utakmica vam menja život: Lalatović imao poruku za igrače Vojvodine pred evropske mečeve
Mondo 22.09.2020
Vojvodina se sprema za Belgiju. Vojvodina se sprema za Belgiju Vojvodina se sprema za evropske kvalifikacije, a njen trener u svom stilu poručuje igračima kako da se bore protiv Standarda iz Liježa. Vojvodina se u kvalifikacije uključuje od trećeg kola… »
Lalatović oštri pulene: Da se vratimo iz Liježa kao heroji
Mozzart sport 22.09.2020
Golman Simić i Topić ne putuju za Belgiju. Kreće i Vojvodina na evropsku scenu. Posle tri godine vraća se na kontinentalnu fudbalsku mapu, ali je žreb nije pomilovao. Već na prvom stepeniku, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gostovaće Standardu u… »
Vesti dana »
Ledeni talas okovao Srbiju, u 11 opština proglašena vanredna situacija
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 35 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji: Cela Ivanjica bez struje, EDS tvrdi da će stići tokom dana
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 56 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Politika pre 32 minutajoš 27 povezanih
Ukrajinka posle izgubljenog finala u Brizbejnu: Hiljade ljudi u Ukrajini bez struje i grejanja na hladnoći od "minus 20"
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
Evropsko prvenstvo u vaterpolu - najnovije vesti: Ovo što su Turci doživeli u Beogradu...
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane