Povezane vesti
Danijela Štajnfeld: Nikako nisam mogla da kažem reč silovanje
Danas 22.09.2020
Glumica i rediteljka govori za Danas povodom svog filma "Zaceli me", premijerno predstavljenog na 27. Festivalu evropskog filma Palić Kad sam otišla u Ameriku, bila sam u fazonu niko ne mora to da zna, zašto bih ja o tome razgovarala. To je moja… »
Nisam mogla da izgovorim reč silovanje! Danijela otkrila jezive detalje, planirala samoubistvo, a onda je došla policija
Kurir 22.09.2020
Kao bomba je odjeknula vest da je našu glumicu Danijelu Štajnfeld silovao moćnik filmske industrije čiji identitet ona ne želi da otkrije. Sudbina koja ju je zadesila je delom opisala u dokumentarnom filmu "Zaceli me" koji je premijerno prikazan na 27… »
Vesti dana »
Srbija prekrivena gustom maglom, sever u mraku celog dana - na jugu pokoji zrak sunca. Niska oblačnost će se zadržati do ovog datuma.
Dnevnik pre 37 minutajoš 8 povezanih
Vazduh u Srbiji ocenjen kao nezdrav: Udiše ga čak 40 odsto građana, štetan po hronične bolesnike
N1 Info pre 12 minutajoš 1 povezana
Kakva drama! Evo šta treba da se desi da Crvena zvezda prođe dalje u Ligi Evrope
Večernje novosti pre 2 minutajoš 9 povezanih
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 6 satijoš 4 povezane