Povezane vesti
Planirala sam samoubistvo, spasili su me prijatelji koji su našli oproštajnu poruku: Danijela Štajnfeld o posledicama silovanja…
Noizz 22.09.2020
Kad sam jedanput progovorila, onda sam morala da nastavim, počela sam da pričam prijateljima, ali nikako nisam mogla da kažem reč - silovanje. To mi je bilo najstrašnije, ispričala je glumica Danijela Štajnfeld koja je otktila da ju je pre nekoliko… »
Danijela Štajnfeld posle silovanja htela da okonča sebi život: "Planirala sam samoubistvo"
Telegraf 22.09.2020
Kako bi započela novi život i ostavila svez iza sebe, glumica je odlučila da pobegne iz Srbije. Nakon što je u svom filmu "Zaceli me" otkrila da ju je silovao jedan filmski moćnik iz Srbije, ispovest glumice Danijele Štajnfeld postala je "goruća" tema… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 27 povezanih

Problem za leh: Šampion Poljske oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

Putin će biti prvi ruski lider koji će posetiti Aljasku; Zelenski o zahtevu Moskve za razmenu teritorija
RTS pre 14 minutajoš 137 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana