Povezane vesti
Halidov prijatelj tvrdi da je pevaču afera podmetnuta: Žena je bila 7 godina u zatvoru! Pokazaće se ko je kriminalac
Kurir 22.09.2020
Halid Muslimović optužen za pranje novca i mlaverzaciju, od strane Sonje Bašić iz Melburna koju je navodno Halid upoznao 2015. godine. Bosanski mediji preneli su da je juče u toku dana podneta krivična prijava u Tužilaštvu BiH za pranje novca i… »
Evo zašto je krivična prijava podignuta protiv Halida Muslimovića
Večernje novosti 22.09.2020
AGENCIJA za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) podnela je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv folk pevača Halida Muslimovića (59), koji se tereti za krivična dela pranja novca i prevaru, kojima je stekao korist od oko 200.000 KM (oko… »
Krivična prijava za Muslimovića za pranje novca i prevara
Nova 22.09.2020
Inspektori Agencije za istragu i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) juče su podneli krivičnu prijavu Tužilaštvu protiv Halida Muslimovića. Kako bosanski mediji pišu, informacija je iz prve ruke potvrđena u SIPA, a pevač se navodno tereti da je… »
Podneta krivična prijava protiv Halida Muslimovića
Telegraf 22.09.2020
- Izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv H. M. podnesen je 21. septembra - navode iz agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA). Inspektori Agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA) podneli su juče krivičnu prijavu protiv pevača Halida… »
Podneta krivična prijava protiv Halida Muslimovića: Pevač osumnjičen za pranje novca i prevaru!
Kurir 22.09.2020
Inspektori Agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA) podneli su juče krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH protiv pevača Halida Muslimovića, pišu bosanski mediji. Naime, ova informacija potvrđena je u SIPA, a poznatog pevača terete da je počinio… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta pozvali Rektorski kolegijum da odbije poziv na dijalog
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 37 minutajoš 33 povezane
NIS zvanično zatražio odlaganje sankcija, stigla podrška iz Mađarske
Nova pre 55 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
Danas pre 1 satjoš 21 povezana