Povezane vesti
„Ja sam negirao Crnu Goru zgrćući milione, a Milo ju je opevao o svom trošku“
Vesti online 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična… »
Bećković odgovorio Đukanoviću: Nisam ja progonio monahe i pjesnike i nisam ja litije htio da pretvorim u pogrebne povorke
Politika 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična vrednost”… »
Nisam ja progonio monahe: Matija Bećković odgovorio Milu, pomenuo i najavljeni odlazak u šumu
Večernje novosti 23.09.2020
AKADEMIK i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična vrednost“… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 34 minutajoš 27 povezanih

Demonstranti priznali napad na policiju, dobili uslovne kazne: Gađali ih flašama i limenkama
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme sa kišom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 46 povezanih

"Povlačenja iz Donbasa neće biti": Zelenski odbio Putinov i Trampov plan
Blic pre 15 minutajoš 98 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane