Povezane vesti
„Ja sam negirao Crnu Goru zgrćući milione, a Milo ju je opevao o svom trošku“
Vesti online 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična… »
Bećković odgovorio Đukanoviću: Nisam ja progonio monahe i pjesnike i nisam ja litije htio da pretvorim u pogrebne povorke
Politika 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična vrednost”… »
Nisam ja progonio monahe: Matija Bećković odgovorio Milu, pomenuo i najavljeni odlazak u šumu
Večernje novosti 23.09.2020
AKADEMIK i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova autentična vrednost“… »
Vesti dana »

Evropski lideri u sredu razgovaraju o Ukrajini uoči sastanka Trampa i Putina
Insajder pre 11 minutajoš 26 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Knežević (dnp): Nadam se da nam neće zameriti Picula ako zatražimo pomoć Srbije u gašenju požara
Blic pre 22 minutajoš 56 povezanih

RHMZ: Zaječar najtopliji grad u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
NIN pre 1 satjoš 61 povezana