Povezane vesti
„Ja sam negirao Crnu Goru zgrćući milione, a Milo ju je opevao o svom trošku“
Vesti online 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova… »
Bećković odgovorio Đukanoviću: Nisam ja progonio monahe i pjesnike i nisam ja litije htio da pretvorim u pogrebne povorke
Politika 23.09.2020
Akademik i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova… »
Nisam ja progonio monahe: Matija Bećković odgovorio Milu, pomenuo i najavljeni odlazak u šumu
Večernje novosti 23.09.2020
AKADEMIK i istaknuti srpski pesnik Matija Bećković prokomentarisao je nedavnu izjavu lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, koji je kazao da je „Bećković svoj život potrošio da bi negirao nešto što je jedina njegova… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšena osoba koja je osumnjičena da je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane
Đajić: Na spisku uhapšenih za nadstrešnicu neko fali – ne vidim nikog iz Startinga, a ni kineske državljane
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Egipatska delegacija sutra u Izraelu u pokušaju postizanja primirja u Gazi
N1 Info pre 37 minutajoš 61 povezana
Istorijska dominacija Crvene zvezde u Ligi šampiona, 5:1! Štutgart razbijen na Marakani, pobeda za sva vremena!
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih