Povezane vesti
Vučević: Nisam razočaran funkcijom gradonačelnika
Danas 23.09.2020
Nisam razočaran, rekao je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, govoreći o medijski najavljivanim funkcijama za njega poput premijerske ili ministarske. „Nisam razočaran, ponosan sam na to, ne mogu da budem razočaran što sam gradonačelnik Novog… »
Vučević: Nisam razočaran što nisam premijer ili ministar
Nova 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem mandatu ću… »
Miloš Vučević: Nisam razocaran, ponosan sam na treći mandat
Večernje novosti 23.09.2020
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem mandatu ću… »
Vesti dana »
Još dva nova leta iz Dubaija za Beograd: Seničić dao okvirna vremena dolazaka aviona
Euronews pre 39 minutajoš 47 povezanih
BLOG UŽIVO Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Izrael napao iransko predsedništvo, Teheran tvrdi da je uništio američku bazu
Nova pre 9 minutajoš 48 povezanih
Prvi avion iz Dubaija ušao u Srbiju: Uskoro sleće na beogradski aerodrom
Aero.rs pre 4 satijoš 26 povezanih
Poljoprivrednici čekaju zvaničnu potvrdu dogovora sa ministarstvom, blokade puteva se nastavljaju i danas
Mašina pre 1 satjoš 19 povezanih
Sofronijević: Do kraja marta uspostavljanje železničkog putničkog saobraćaja Srbija-Mađarska
Radio sto plus pre 9 minutajoš 15 povezanih