Povezane vesti
Vučević gostovao kod Čukanovića: Prosečna plata u ns za 20.000 veća nego pre osam godina! 27.000 više zaposlenih!
Mondo 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. Gradonačelnik Novog… »
VUČEVIĆ: "U trećem mandatu ću morati i sam da se promenim..."
Moj Novi Sad 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. – U trećem mandatu ću… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
RTV 23.09.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
Dnevnik 23.09.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem… »
Vesti dana »

Putinove zveri bde nad ukrajinom! Ukrajinska PVO oborila 36 drona tokom noći
Alo pre 44 minutajoš 15 povezanih

Britanski ambasador: Referendum o presudi Dodiku protivzakonit i prijetnja ustavnom poretku BiH
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 12 povezanih

Putnička vozila na Batrovcima čekaju četiri sata, na GP Šid dva sata
Euronews pre 19 minutajoš 8 povezanih

Dojče post ‘privremeno’ ograničava isporuku paketa i robe iz Nemačke u SAD
Radio sto plus pre 2 satajoš 9 povezanih