Povezane vesti
Vučević gostovao kod Čukanovića: Prosečna plata u ns za 20.000 veća nego pre osam godina! 27.000 više zaposlenih!
Mondo 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata… »
VUČEVIĆ: "U trećem mandatu ću morati i sam da se promenim..."
Moj Novi Sad 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. – U… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
RTV 23.09.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
Dnevnik 23.09.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

Beograd: Studenti Poljoprivrednog fakulteta objavili da je u 13.00 završena blokada depoa GSP
Beta pre 2 satajoš 71 povezana

VIDEO: Građani Niša i studenti spremili doček sa naprednjake, prilaze blokirala Žandarmerija
Radio 021 pre 56 minutajoš 36 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih