Повезане вести

Вучевић гостовао код Чукановића: Просечна плата у нс за 20.000 већа него пре осам година! 27.000 више запослених!

Вучевић гостовао код Чукановића: Просечна плата у нс за 20.000 већа него пре осам година! 27.000 више запослених!

Мондо 23.09.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан што је трећи пут на челу другог града по величини у Србији и што је тако постао трећи човек у региону, после Милана Бандића и Зорана Јанковића по броју… »
ВУЧЕВИЋ: "У трећем мандату ћу морати и сам да се променим..."

ВУЧЕВИЋ: "У трећем мандату ћу морати и сам да се променим..."

Мој Нови Сад 23.09.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан што је трећи пут на челу другог града по величини у Србији и што је тако постао трећи човек у региону, после Милана Бандића и Зорана Јанковића по броју… »
Вучевић: Нисам разочаран, поносан сам на трећи мандат

РТВ 23.09.2020
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан што је трећи пут на челу другог града по величини у Србији и што је тако постао трећи човек у региону, после Милана Бандића и Зорана Јанковића по… »

Дневник 23.09.2020
НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан што је трећи пут на челу другог града по величини у Србији и што је тако постао трећи човек у региону, после Милана Бандића и Зорана Јанковића по… »

Вести дана »