Povezane vesti
Vučević gostovao kod Čukanovića: Prosečna plata u ns za 20.000 veća nego pre osam godina! 27.000 više zaposlenih!
Mondo 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. Gradonačelnik Novog… »
VUČEVIĆ: "U trećem mandatu ću morati i sam da se promenim..."
Moj Novi Sad 23.09.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. – U trećem mandatu ću… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
RTV 23.09.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem… »
Vučević: Nisam razočaran, ponosan sam na treći mandat
Dnevnik 23.09.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan što je treći put na čelu drugog grada po veličini u Srbiji i što je tako postao treći čovek u regionu, posle Milana Bandića i Zorana Jankovića po broju mandata. U trećem… »
Vesti dana »

Igoru Popoviću novčana kazna od 3.000 evra i dve godine zabrane ulaska na KiM
Euronews pre 4 satijoš 25 povezanih

Nije samo Ukrajina u igri: Razni scenariji za sastanak Putina i Trampa, pominju se neki "nemogući" ustupci
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane

Vladan Milojević pred duel sa bačkotopolčanima: Tsc može mnogo više, voleo bih da sutra vidim što više navijača
Dnevnik pre 32 minutajoš 48 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 22 povezane