Повезане вести

Обелодањено ког Србина је посетио Здравко Кривокапић и зашто то крије

Обелодањено ког Србина је посетио Здравко Кривокапић и зашто то крије

Ало 23.09.2020
Истина испливала на видело. На друштвеним мрежама се појавио снимак Здравка Кривокапића на ком се види да је био у кући Милете Павићевића на Драчу када је дочекан српски националиста и осуђени терориста Никола Каваја, а све је ро… »
Кривокапић о снимку са дочека Николе Каваје: У тој кући сам био случајно

Кривокапић о снимку са дочека Николе Каваје: У тој кући сам био случајно

Политика 23.09.2020
ПОДГОРИЦА – Носилац изборне листе „За будућност Црне Горе” Здравко Кривокапић потврдио је за Победу да је снимак, на којем се види да је био у кући Милете Павићевића на Драчу када је дочекан српски националиста и осуђени… »
Кривокапић: Снимак је аутентичан, случајно сам био на дочеку Каваје

Кривокапић: Снимак је аутентичан, случајно сам био на дочеку Каваје

Дневник 23.09.2020
ПОДГОРИЦА: Носилац изборне листе За будућност Црне Горе Здравко Кривокапић негирао је да припада тзв. четничком покрету, али је потврдио да је аутентичан снимак, на којем се види да је својевремено био у кући Милете Павићевића на… »
Кривокапић: Снимак аутентичан, у тој кући на Драчу сам био случајно

Н1 Инфо 23.09.2020
Носилац изборне листе "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић потврдио је за Побједу да је снимак, на којем се види да је био у кући Милете Павићевића на Драчу када је дочекан српски националиста и осуђени терориста Никола… »

Данас 23.09.2020
Носилац изборне листе „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић потврдио је за Побједу да је снимак, на којем се види да је био у кући Милете Павићевића на Драчу када је дочекан српски националиста и осуђени терориста Никола… »

Нови магазин 23.09.2020
Носилац изборне листе "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић потврдио је за Побједу да је снимак, на којем се види да је био у кући Милете Павићевића на Драчу када је дочекан српски националиста и осуђени терориста Никола… »

Вести дана »