Повезане вести

Обрадовић: Оптужница за напад на Лончара за мене је похвала

Обрадовић: Оптужница за напад на Лончара за мене је похвала

Нова 23.09.2020
Коментаришући одлуку да Прво основно јавно тужилаштво у Београду покрене поступак против њега због насиља над министром здравља Златибором Лончарем, лидер Двери Бошко Обрадовић за Нова.рс истиче да је "мера за поштеног човека… »
Двери: Крах и крај самосталног тужилаштва у Србији

Двери: Крах и крај самосталног тужилаштва у Србији

Данас 23.09.2020
Српски покрет Двери саопштио је данас да покретање оптужног предлога против председника Бошка Обрадовића и тројице чланова Двери Славише Милетића, Марка Ђурђевића и Давора Ђурђевића због протеста испред Народне скупштине 8. маја… »
Тужилаштво поднело оптужни предлог против Бошка Обрадовића

Тужилаштво поднело оптужни предлог против Бошка Обрадовића

Слободна Европа 23.09.2020
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је суду оптужни предлог против председника Српског покрета „Двери“ Бошка Обрадовића и још три особе због насилничког понашања испред Скупштине Србије 8. маја, када су покушали да… »
Тужилаштво поднело оптужни предлог против Обрадовића, он каже - тако ми и треба

Тужилаштво поднело оптужни предлог против Обрадовића, он каже - тако ми и треба

Н1 Инфо 23.09.2020
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је оптужни предлог против председника покрета Двери Бошка Обрадовића и још три особе због насилничког понашања испред Скупштине Србије 8. маја, када су покушали да спрече… »
Тужилаштво поднело оптужницу против Бошка Обрадовића због инцидента испред Скупштине

Тужилаштво поднело оптужницу против Бошка Обрадовића због инцидента испред Скупштине

Данас 23.09.2020
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је оптужни предлог против председника покрета Двери Бошка Обрадовића и још три особе због насилничког понашања испред Скупштине Србије 8. маја, када су покушали да спрече… »
Оптужни предлог против Обрадовића због напада на Лончара

Оптужни предлог против Обрадовића због напада на Лончара

Нова 23.09.2020
Прво основно тужилаштво у Београду поднело је данас суду оптужни предлог против лидера “Двери” Бошка Обрадовића и још три особе због насиља над министром здравља Златибором Лончарем и послаником Марјаном Ристичевићем испред… »
Поднет оптужни предлог против Бошка Обрадовића и посланика "Двери" због напада на Ристичевића и Лончара

Поднет оптужни предлог против Бошка Обрадовића и посланика "Двери" због напада на Ристичевића и Лончара

Блиц 23.09.2020
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је данас Првом основном суду у Београду оптужни предлог против Бошка Обрадовића, Давора Ђурђевића, Марка Ђурђевића и Славише Милетића због постојања сумње да су извршили кривично… »
Оптужни предлог против Бошка Обрадовића због насилничког понашања

Оптужни предлог против Бошка Обрадовића због насилничког понашања

РТС 23.09.2020
Прво основно тужилаштво у Београду поднело је суду оптужни предлог против лидера Двери Бошка Обрадовића и још три особе због насиља над министром здравља Златибором Лончарем и послаником Марјаном Ристичевићем испред Народне… »

Вести дана »