Povezane vesti
Knežević: Nema koalicije s Milom, jedan od nas mora u zatvor
Nova 23.09.2020
Duško Knežević, crnogorski biznismen koji se nalazi u Londonu zbog prijave za pranje novca koje je protiv njega podnela vlast u Crnoj Gori, najavio je da će njegovi pravnici pripremiti teren za njegov povratak u zemlju čim se bude formirala "demokratska… »
Duško Knežević: Moji pravnici će pripremiti teren da se vratim u CG
Danas 23.09.2020
Poznati crnogorski biznismen, koji je našao utočište u Londonu nakon afere “Koverat”, govori za Demostat Odmah poslije formiranja demokratske vlasti moji pravnici će pripremiti teren za moj povratak i završetak procesa koje je pokrenula kriminalna vlast… »
Knežević: Nema kohabitacije sa Đukanovićem, jedan od nas dvojice mora u zatvor
Beta 23.09.2020
Duško Knežević, crnogorski biznismen koji se nalazi u Londonu zbog prijave za pranje novca koje je protiv njega podnela vlast u Crnoj Gori, najavio je da će njegovi pravnici pripremiti teren za njegov povratak u zemlju čim se bude formirala "demokratska… »
Vesti dana »
Dve osobe poginule u udesu, auto im sleteo s puta kod Ugrinovaca: jedna devojka povređena
Euronews pre 7 minutajoš 24 povezane
SAD dopustile prodaju ruske nafte u tranzitu: Dmitrijev: Bez ruskih energenata nema stabilnosti
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana
BLOG UŽIVO: Izrael gađao više od 200 ciljeva u Iranu, desetine povređenih u napadu na sever Izraela, Tramp poručuje da se rat odvija „veoma brzo“
Insajder pre 32 minutajoš 22 povezane
Denver preživeo dramu: Jokić novim tripl-dablom vodio Nagetse do pobede nad konkurentom na Zapadu!
Hot sport pre 47 minutajoš 17 povezanih