Povezane vesti
Knežević: Nema koalicije s Milom, jedan od nas mora u zatvor
Nova 23.09.2020
Duško Knežević, crnogorski biznismen koji se nalazi u Londonu zbog prijave za pranje novca koje je protiv njega podnela vlast u Crnoj Gori, najavio je da će njegovi pravnici pripremiti teren za njegov povratak u zemlju čim se bude formirala "demokratska… »
Duško Knežević: Moji pravnici će pripremiti teren da se vratim u CG
Danas 23.09.2020
Poznati crnogorski biznismen, koji je našao utočište u Londonu nakon afere “Koverat”, govori za Demostat Odmah poslije formiranja demokratske vlasti moji pravnici će pripremiti teren za moj povratak i završetak procesa koje je pokrenula kriminalna vlast… »
Knežević: Nema kohabitacije sa Đukanovićem, jedan od nas dvojice mora u zatvor
Beta 23.09.2020
Duško Knežević, crnogorski biznismen koji se nalazi u Londonu zbog prijave za pranje novca koje je protiv njega podnela vlast u Crnoj Gori, najavio je da će njegovi pravnici pripremiti teren za njegov povratak u zemlju čim se bude formirala "demokratska… »
Vesti dana »
Starmer razgovarao sa Trampom i ocenio američke carine kao "pogrešne"
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane
Vaterpolisti Srbije pobedom protiv Mađarske obezbedili plasman u polufinale Evropskog prvenstva
Insajder pre 6 minutajoš 61 povezana
Udruženje novinara Srbije: Utvrditi ko stoji iza napada na Instagram naloge portala Nova.rs i nedeljnika Radar
Nedeljnik pre 7 satijoš 11 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio tačan broj učesnika protesta u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
LEDENI DANI U SRBIJI: Najhladnije u ponedeljak, zatim toplije, pa kraj januara donosi sneg
Šabačke novosti pre 1 satjoš 51 povezana