Повезане вести
Цеца и кад крене на суд обара! Широке панталоне, ролка, а тек да видите какву торбу носи у руци!
Курир 23.09.2020
Певачица Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палати правде на суђењу са једном певачицом и одушевила изгледом. Наиме, Цеца је била у сведеном издању, широким панталонама које је укомбиновала са беж ролком и скупоценом торбом у… »
Цеца изашла из суднице, па се обратила речима: "нико не воли овде да долази" а ево шта ће се дешавати даље (видео)
Блиц 23.09.2020
Фолк звезда Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палате правде, на суђењу са Јеленом Карлеушом. Цеца је, наиме, тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини. Фолк звезда је дала исказ данас, а… »
Цеца на суду и изгледом одушевила: У руци држала торбу коју би свака жена пожелела, а тек комплетан стајлинг да јој видите
Блиц 23.09.2020
Певачица Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палати правде на суђењу са Јеленом Карлеушом и одушевила изгледом. Наиме, фолк звезда је тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини, а Јелена се… »
Цеца на заказаном рочишту с ЈК: Згадило ми се суђење с њом
Нова 23.09.2020
Данас је у Палати правде у Београду одржано још једно у низу рочиште између певачица Светлане Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше, које су већ годинама у спору. На заказаном рочишту данас се појавила само Цеца, која је у изјави за… »
Згадило ми се, само се ја појављујем: Цеца стигла на суђење са Карлеушом
Вечерње новости 23.09.2020
ПЕВАЧИЦА Цеца Ражнатовић појавила се данас нешто пре 13 часова у Палати правде, на суђењу са Јеленом Карлеушом. Цеца је тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини, а Јелена се данас није… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 54 минутајош 30 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 59 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних