Povezane vesti
Ceca i kad krene na sud obara! Široke pantalone, rolka, a tek da vidite kakvu torbu nosi u ruci!
Kurir 23.09.2020
Pevačica Ceca Ražnatović danas je došla u Palati pravde na suđenju sa jednom pevačicom i oduševila izgledom. Naime, Ceca je bila u svedenom izdanju, širokim pantalonama koje je ukombinovala sa bež rolkom i skupocenom torbom u rukama, koju bi svaka žena… »
Ceca na sudu i izgledom oduševila: U ruci držala torbu koju bi svaka žena poželela, a tek kompletan stajling da joj vidite
Blic 23.09.2020
Pevačica Ceca Ražnatović danas je došla u Palati pravde na suđenju sa Jelenom Karleušom i oduševila izgledom. Naime, folk zvezda je tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini, a Jelena se danas nije pojavila na… »
Ceca izašla iz sudnice, pa se obratila rečima: "niko ne voli ovde da dolazi" a evo šta će se dešavati dalje (video)
Blic 23.09.2020
Folk zvezda Ceca Ražnatović danas je došla u Palate pravde, na suđenju sa Jelenom Karleušom. Ceca je, naime, tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini. Folk zvezda je dala iskaz danas, a Jelena Karleuša će to… »
Ceca na zakazanom ročištu s JK: Zgadilo mi se suđenje s njom
Nova 23.09.2020
Danas je u Palati pravde u Beogradu održano još jedno u nizu ročište između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koje su već godinama u sporu. Na zakazanom ročištu danas se pojavila samo Ceca, koja je u izjavi za medije istakla da joj se… »
Zgadilo mi se, samo se ja pojavljujem: Ceca stigla na suđenje sa Karleušom
Večernje novosti 23.09.2020
PEVAČICA Ceca Ražnatović pojavila se danas nešto pre 13 časova u Palati pravde, na suđenju sa Jelenom Karleušom. Ceca je tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini, a Jelena se danas nije pojavila na ročištu. -… »
Vesti dana »
Počele konsultacije: Vučić pozvao na razgovore predstavnike tri stranke
Blic pre 18 minutajoš 20 povezanih
Nad Balkanom oblaci sa padavinama, ponegde sneg - sutra kiša prestaje
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
Artemis Dva napustio Zemljinu orbitu, ide ka udaljenoj strani Meseca
Radio 021 pre 43 minutajoš 15 povezanih
Detroit se učvrstio na prvom mestu! Duren vodio Pistonse do pobede protiv Minesote
Kurir pre 37 minutajoš 18 povezanih