Povezane vesti

Ceca i kad krene na sud obara! Široke pantalone, rolka, a tek da vidite kakvu torbu nosi u ruci!

Ceca i kad krene na sud obara! Široke pantalone, rolka, a tek da vidite kakvu torbu nosi u ruci!

Kurir 23.09.2020
Pevačica Ceca Ražnatović danas je došla u Palati pravde na suđenju sa jednom pevačicom i oduševila izgledom. Naime, Ceca je bila u svedenom izdanju, širokim pantalonama koje je ukombinovala sa bež rolkom i skupocenom torbom u rukama, koju bi… »
Ceca na sudu i izgledom oduševila: U ruci držala torbu koju bi svaka žena poželela, a tek kompletan stajling da joj vidite

Ceca na sudu i izgledom oduševila: U ruci držala torbu koju bi svaka žena poželela, a tek kompletan stajling da joj vidite

Blic 23.09.2020
Pevačica Ceca Ražnatović danas je došla u Palati pravde na suđenju sa Jelenom Karleušom i oduševila izgledom. Naime, folk zvezda je tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini, a Jelena se danas nije… »
Ceca izašla iz sudnice, pa se obratila rečima: "niko ne voli ovde da dolazi" a evo šta će se dešavati dalje (video)

Ceca izašla iz sudnice, pa se obratila rečima: "niko ne voli ovde da dolazi" a evo šta će se dešavati dalje (video)

Blic 23.09.2020
Folk zvezda Ceca Ražnatović danas je došla u Palate pravde, na suđenju sa Jelenom Karleušom. Ceca je, naime, tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini. Folk zvezda je dala iskaz danas, a Jelena… »
Ceca na zakazanom ročištu s JK: Zgadilo mi se suđenje s njom

Ceca na zakazanom ročištu s JK: Zgadilo mi se suđenje s njom

Nova 23.09.2020
Danas je u Palati pravde u Beogradu održano još jedno u nizu ročište između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koje su već godinama u sporu. Na zakazanom ročištu danas se pojavila samo Ceca, koja je u izjavi za medije istakla… »
Zgadilo mi se, samo se ja pojavljujem: Ceca stigla na suđenje sa Karleušom

Zgadilo mi se, samo se ja pojavljujem: Ceca stigla na suđenje sa Karleušom

Večernje novosti 23.09.2020
PEVAČICA Ceca Ražnatović pojavila se danas nešto pre 13 časova u Palati pravde, na suđenju sa Jelenom Karleušom. Ceca je tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini, a Jelena se danas nije pojavila na… »

Vesti dana »