Повезане вести
Цеца и кад крене на суд обара! Широке панталоне, ролка, а тек да видите какву торбу носи у руци!
Курир 23.09.2020
Певачица Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палати правде на суђењу са једном певачицом и одушевила изгледом. Наиме, Цеца је била у сведеном издању, широким панталонама које је укомбиновала са беж ролком и скупоценом торбом у… »
Цеца на суду и изгледом одушевила: У руци држала торбу коју би свака жена пожелела, а тек комплетан стајлинг да јој видите
Блиц 23.09.2020
Певачица Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палати правде на суђењу са Јеленом Карлеушом и одушевила изгледом. Наиме, фолк звезда је тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини, а Јелена се… »
Цеца изашла из суднице, па се обратила речима: "нико не воли овде да долази" а ево шта ће се дешавати даље (видео)
Блиц 23.09.2020
Фолк звезда Цеца Ражнатовић данас је дошла у Палате правде, на суђењу са Јеленом Карлеушом. Цеца је, наиме, тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини. Фолк звезда је дала исказ данас, а… »
Цеца на заказаном рочишту с ЈК: Згадило ми се суђење с њом
Нова 23.09.2020
Данас је у Палати правде у Београду одржано још једно у низу рочиште између певачица Светлане Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше, које су већ годинама у спору. На заказаном рочишту данас се појавила само Цеца, која је у изјави за… »
Згадило ми се, само се ја појављујем: Цеца стигла на суђење са Карлеушом
Вечерње новости 23.09.2020
ПЕВАЧИЦА Цеца Ражнатовић појавила се данас нешто пре 13 часова у Палати правде, на суђењу са Јеленом Карлеушом. Цеца је тужила Карлеушу због изјаве да Ражнатовићка нема свој став када је реч о ММР вакцини, а Јелена се данас није… »
Вести дана »
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 14 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Русија гомила 156.000 војника око Покровска Украјински командант о стању на фронту: "Наредио сам повлачење, али..."
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане