Повезане вести
Што већа бламажа то већи профит: Љупка Стевић тражена после скандала који је направила
Блиц 23.09.2020
Певачица Љупка Стевић прошлог четвртка запрепастила је јавност када су на друштвеним мрежма осванули снимци на којима демолира аутомобиле у власништву генерала Драгише Симића, иначе њеног дугогодишњег партнера, а сада јој је… »
Вриштала, разбијала, па постала хит: Љупка и званично најпопуларнија певачица – пљуште прегледи, пљушти и лова!
Мондо 23.09.2020
До јуче жртва прељубника, сада најпопуларнија певачица! До јуче жртва прељубника, сада најпопуларнија певачица! О певачици Љупки Стевић већ недељу дана бруји читава Србија, па и регион, након што је ожењеном генералу… »
Што већи скандал то већи профит! Љупка тражена после бламаже! Сад јој тезге нуде клубови и не питају колика је цена
Курир 23.09.2020
Љупка Стевић профитирала је од скандала који је направила прошле недеље кад је ожењеном генералу полиције Драгиши Симићу, с којим је била у вези десет година, разбила два аутомобила у налету љубоморе. Како сазнајемо, она је… »
Какве везе има што је ожењен: Љупка проговорила о генералу Симићу, па шокирала - све бих поново урадила
Вечерње новости 23.09.2020
ПЕВАЧИЦА Љупка Стевић која је шокирала јавност када је недавно генералу Драгиши Симићу разбила два аутомобила, али и поцебала усну, истакла је да би све урадила исто. - Баш сам синоћ први пут погледала неке своје изјаве и јако… »
А шта ћемо са четворо деце?! Је ли симке отац само на папиру? Љупка: Није ми сметало, Симке је ожењен само на папиру!
Курир 23.09.2020
Љупка Стевић, која је свој бившем дечку ожењеном полицијском генералу Драгиши Симићу разбила кола, али и поцебала усну, каже да би, када би могла, све урадила исто. - Не бих говорила о њему, већ о нама. Не знам шта бих рекла… »
Симић иде у заборав! Генералов двојник даје све за љупку "Ломи, ал' буди моја! Жено мог живота!"
Блиц 22.09.2020
Љупка Стевић је дуги низ година била љубавница генералу полиције Драгиши Симићу, ког је прошле недеље ударила, па му је разбила два аутомобила када је сазнала да се виђа са, како је рекла за медије, три малолетнице. Сада је… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 25 минутајош 31 повезана