Повезане вести
Дритан Абазовић у 60 секунди објаснио шта је посао политичара и аплаудирамо му
Ноизз 23.09.2020
Одговор Дритана Абазовића, лидера коалиције "Црно на бијело" која је део нове већине у црногорском парламенту, постао је виралан на Твитеру због кратких и убитачних 60 секунди истине коју је изговорио. Абазовић је рекао да без… »
Дритан одговорио критичарима: Са задовољством сам био под Острогом - можда сте ви навикли на Сплендид!
Вечерње новости 23.09.2020
ДРИТАН Абазовић, лидер коалиције "Црно на бијело" која је део нове већине у црногорском парламенту, одговорио је на прозивке о јучерашњем договору истичући да је са великим задовољством присуствовао састанку под Острогом на… »
Абазовић о састанку код Острога: И манастир и катедрала и џамија су моја места
РТС 23.09.2020
Лидер коалиције "Црно на бијело" Дритан Абазовић рекао је да је на састанку под Острогом у уторак присуствовао "са великим задовољством". Дритан Абазовић, поводом састанка митрополита црногорско-приморског Амфилохија и носилаца… »
Дритан јасно одговорио на прозивке: Са задовољством сам био под Острогом! Можда сте ви навикли на договоре у Сплендиду!
Курир 23.09.2020
Дритан Абазовић, лидер коалиције Црно на бијело која је део нове већине у црногорском парламенту, одговорио је на прозивке о јучерашњем договору истичући да је са великим задовољством присуствовао састанку под Острогом на којем… »
Абазовић: Са великим задовољством сам био под Острогом
РТВ 23.09.2020
ПОДГОРИЦА - Лидер једне од три победничке коалиције избора у Црној Гори, "Црно на бијело", Дритан Абазовић изјавио је у парламенту да је са великим задовољством присуствовао састанку под Острогом на којем су били и митрополит… »
Бог је помогао мојој коалицији: Дритан Абазовић о састанку на Острогу - немам проблем да причам са митрополитом
Вечерње новости 23.09.2020
ДРИТАН Абазовић, лидер платформе Црно на бијело, казао је да новим актерима власти треба пуно мудрости. - Ми више нисмо одговорни само према нашим бирачима, него и свим грађанима Црне Горе. Добро смо почели. Ми никаквих захтева… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 43 минутајош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 8 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 33 минутајош 3 повезане