Povezane vesti
Saša Obradović: ‘Nisam samo profesionalac, ja sam deo porodice’
Hot sport 23.09.2020
Trener crveno-belih govorio je za sajt kluba. Pričao je o ‘težini’ koju nosi dres Crvene zvezde. Trener ekipe sa Malog Kalemegdana dotakao se brojnih tema. –Crvena zvezda mora da ima jasnu filozofiju i način na koji treba da igra. Tako je od prvog dana… »
''Krupne'' reči Saše obradovića: Nisam samo profesionalac, ja sam ovde deo porodice!
Mondo 23.09.2020
Novi trener crveno-belih govorio za klupski sajt. Novi trener crveno-belih govorio za klupski sajt. Nakon nekoliko godina veoma uspešne trenerske karijere, konačno su se poklopile kockice. Saša Obradović je ponovo u Crvenoj zvezdi. Nekada trofejni igrač… »
Vesti dana »
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 27 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 43 povezane
„Antropolog na udaru režima“: Ko je Danijel Sinani, dekan Filozofskog fakulteta, koji je saslušan u policiji nakon smrti studentkinje?
Danas pre 23 minutajoš 17 povezanih
Počela sednica Odbora za obrazovanje, Brnabić: Da li ste upozorili dekane o nezakonitoj upotrebi zgrada fakulteta?
Euronews pre 48 minutajoš 16 povezanih
Krvava noć u Novom Pazaru, izbodena dva mladića: U teškom stanju prebačeni u bolnicu
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih