Повезане вести
Звезда смањила плате челницима: Четворица на 50%, штедња траје бар годину дана!
Мондо 23.09.2020
Озбиљно смањење расхода за српског шампиона. Озбиљно смањење расхода за српског шампиона. Због ситуације са корона вирусом, која је утицала и на приходе фудбалског клуба Црвена звезда, челници српског шампиона су себи… »
Звездин менаџмент себи преполовио плате: Терзић, Мркела, Станковић и Петровић се одрекли примања
Хот спорт 23.09.2020
Желе да дају лични пример. Због ситуације са Цовид-19 вирусом и теже финансијке ситуације, менаџмент Црвене звезде решио је да преполови своја примања. ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: САША ОБРАДОВИЋ: ‘Нисам само професионалац, ја сам део… »
Озбиљна реакција водећих људи Звезде - смањили себи плате за 50 одсто!
Спортски журнал 23.09.2020
Менаџмент Црвене звезде- генерални директор Звездан Терзић, спортски директор Митар Мркела, финансијски директор Марко Петровић и тренер Дејан Станковић потписали су смањење плате на половину. Потез Звездине управе за похвалу… »
Менаџмент звезде преполовио себи плате! Терзић, Мркела и Станковић се одрекли примања, а желе да дају лични пример!
Спортал блиц 23.09.2020
Потез челника црвено-белих изазвао доста коментара. Менаџмент Црвене звезде одлучио је да преполови своја примања због кризе проузроковане вирусом корона. На овај потез су се одлучили генерални директор клуба Звездан Терзић… »
Почело драстично кресање плата у Звезди, од Терзића па надаље!
Спортске.нет 23.09.2020
Хоће ли играчи ово прихватити? Непопуларне мере у Црвеној звезди овог лета! Због изостанка милионске зараде на коју су у Звезди могли да рачунају у претходне две године, када је њихов тим играо у групној фази Лиге шампиона… »
Вести дана »
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 33 минутајош 22 повезане
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Н1 Инфо пре 48 минутајош 13 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 23 минутајош 15 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због кријумчарских балона из Белорусије
Политика пре 1 сатјош 14 повезаних