Повезане вести
"Мајка ми је пресрећна": Џон Јовановић: Ово је прилика која се дешава једном, а прве кораке ДФЦ у Србији већ смо прецизирали…
Блиц 24.09.2020
Директор канцеларије ДФЦ-а у Београду Џон Јовановић, за кога кажу да је главни човек председника САД Доналда Трампа за Балкан, рекао је за РТС да ће му више од српског порекла у реализацији пројеката у региону помоћи искуство у… »
Џон Јовановић: Почиње нова ера у односима Србије и САД
Данас 23.09.2020
Директор новоотворене београдске канцеларије Финансијске корпорације САД за медјународни развој (ДФЦ) Џон Јовановић изјавио је вечерас да ће успех мерити по броју отворених радних места, прво у Србији и на Косову, а ускоро и у… »
Џон Јовановић о пројектима у Србији и региону: Успех ћемо мерити по томе колико нових радних места буде отворено
Блиц 23.09.2020
Мислим да ће ми српско порекло помоћи познавање културе и језика региона, али надам се и да ће ми моје стручно искуство у пословању, поготово у финансијама у Америци, помоћи да се придружим историјском пројкету ДФЦ у региону -… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 37 минутајош 1 повезана