Povezane vesti
Deo Novog naselja i Petrovaradina zbog havarije bez vode
Dnevnik 24.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Seljačkih buna i deo Ulice Dušana Danilovića (od Ulice Bate Brkića do Bulevara kneza Miloša). Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Božidara Adžije i… »
Veternik i Futog bez vode do 16 časova zbog havarije
Dnevnik 24.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Veternik i Futog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Veternik i Futog bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati biti celo naseljena mesta Veternik i Futog. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode ceo Veternik do 16 časova
RTV 24.09.2020
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati ostati ceo Veternik. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i… »
Delovi Veternika i Budisave u petak šest sati bez vode
Moj Novi Sad 24.09.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 24. septembra, od 8 do 14 sati biti ulice Kralja Aleksandra, Školska, Braće Tokin, Omladinska i sve ulice u tom kvartu u Veterniku. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena u… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Božidara Adžije i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Novog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Seljačkih buna i deo Ulice Dušana Danilovića (od Ulice Bate Brkića do Bulevara kneza Miloša). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu odredio mere pritvora i kućnog pritvora osumnjičenima
Insajder pre 25 minutajoš 41 povezana
Najmanje 19 Palestinaca poginulo u izraelskim vazdušnim napadima u Gazi
Politika pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih