Повезане вести
Јагодина: Пас ујео седморо људи
Прессек 24.09.2020
Полиција у Јагодини, по налогу надлежног тужилаштва у овом граду, поднеће кривичну пријаву против жене (77) година из Јагодине, чији је пас изашао из дворишта и ујео седам особа, којима је указана лекарска помоћ, саопштила је… »
Власница пса који је изуједао седморо у јагодини: Жао ми је због свега, мог Меду ће успавати а најбољи ми је пријатељ
Курир 24.09.2020
Против Јагодинке Милене Доборосављевић (87) биће поднета кривична пријава због изазивања опште опасности након што је њен пас изуједао седморо пролазника. Реч је, наиме, о њеном псу мешанцу Меди који је изашао из дворишта… »
Ујео ме је кроз тренерку, па разјарено повређивао даље: Исповест Јагодинаца, које је напао мешанац Меда
Вечерње новости 24.09.2020
ЦРНО-бели пас Меда, мешанац птичара, власнице Милене Добросављевић (87), из Јагодине, у уторак око 20 сати ујео је седморо људи. На терен су одмах изашли запослени у ЗОО хигијенској служби ЈП "Стандард" и полиција. Миодраг… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 23 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Вучић стигао у Брисел, присуствује радној вечери са Антонијом Костом и Урсулом фон дер Лајен
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних