Повезане вести

Напредњаци ће полудети: "Кривокапићу, ова слика је одговор о односу Вучића и Мила"

Напредњаци ће полудети: "Кривокапићу, ова слика је одговор о односу Вучића и Мила"

Правда 24.09.2020
"Бесна реакција председника СНС на коментар мандатара за састав нове Владе Црне Горе проф. др Здравка Кривокапића да Мило Ђукановић и Александар Вучић имају одређене политичке и пословне комбинације најбољи је доказ томе да ту… »
Бошко писао о Милу и Вучићу, Владанка одговорила: “Гњидице”

Бошко писао о Милу и Вучићу, Владанка одговорила: “Гњидице”

Нова 24.09.2020
Нова "детонација" Владанке Маловић, шефице информативне службе СНС: на твит Бошка Обрадовића, лидера Двери, о наводним везама Александра Вучића и Мила Ђукановића, Маловић је имала жесток одговор. “Драги Бошкић, у народу познат… »
Вучић: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Вучић: Са Милом Ђукановићем никада нисам имао никакве пословне аранжмане, не познајем Бечића, Кривокапића и Абазовића

Вечерње новости 24.09.2020
ЗА мене је најсмешније то што ме последњих дана оптужује Мило Ђукановић да сам га срушио, а данас су наши нову флоскулу да сам хтео да га ослабим, али не да га срушим, каже председник Србије Александар Вучић. - Не знам ни шта… »
Ево зашто Вучић још увек није честитао победу новим властима у Црној Гори

Ево зашто Вучић још увек није честитао победу новим властима у Црној Гори

Правда 24.09.2020
- Иако је званично формирана нова владајућа већина у Црној Гори која је после тридесет година са власти склонила Мила Ђукановића из Београда још увек нема званичне честитке нити понуде за сарадњу новим властима. Скандалозно је… »
Вучић хтео слабљење, а не свргавање Ђукановића

Вучић хтео слабљење, а не свргавање Ђукановића

Данас 24.09.2020
Шта открива изјава Здравка Кривокапића о блискости председника Србије и Црне Горе, према саговорницима Данаса из Подгорице и Београда Александар Вучић је у Црној Гори играо на две столице, једним делом помажући просрпску… »
Вучић: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Вучић: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Спутник 24.09.2020
Председник Србије Александар Вучић позвао је данас Здравка Кривокапића да нас упозна што пре о свим елементима наводне сарадње Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића. "Посебно у пословним варијантама. И ја сам сигуран да… »
Вучић: Не послујем са Ђукановићем

Вучић: Не послујем са Ђукановићем

Слободна Европа 24.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 24. септембра да са Милом Ђукановићем, председником Црне Горе, никада није имао пословне аранжмане. Одговарајући на новинарска питања о наводним тврдњама Здравка Кривокапића… »
Вућић: Никад нисам имао пословне аранжмане са Ђукановићем, Кривокапић да изнесе доказе

Вућић: Никад нисам имао пословне аранжмане са Ђукановићем, Кривокапић да изнесе доказе

Бета 24.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да са председником Црне Горе Милом Дјукановићем никада није имао пословне аранжмане како је наводно тврдио мандатар за састав нове црногорске владе Здравко Кривокапић. Вучић је… »
„Кривокапиц́ да призна да је лагао или да донесе доказе“

„Кривокапиц́ да призна да је лагао или да донесе доказе“

Вести онлине 24.09.2020
Председник Србије одговорио на критике које су на његов рачун стигле из Црне Горе. Најсмешније ми је што ме је Ђукановић оптужио да сам га срушио, а сада ме нападају његови противници.. сада имамо нову флоскулу и да сам хтео да… »
Вучић: Ђукановић једва зна где је Београд на води

Вучић: Ђукановић једва зна где је Београд на води

Нова 24.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је за њега најсмешније то што га је у последњих 15 до 20 дана оптужио Мило Ђукановић да га је срушио, његови противници да му је помогао, а данас су, како је навео, пронашли… »
Слободари: Београд хитно да поздрави и подржи нову власт у Црној Гори

Слободари: Београд хитно да поздрави и подржи нову власт у Црној Гори

Данас 24.09.2020
Народни слободарски покрет позвао је данас званични Београд да под хитно подржи и поздрави формирање нове власти у Црној Гори. „Иако је званично формирана нова владајућа већина у Црној Гори, која је после 30 година са власти… »

Вести дана »