Povezane vesti
Vučić ponovo etiketira medije i "ljuti se" što pitanje N1 nije upućeno njemu
N1 Info 24.09.2020
Predsednik Srbije tvrdi da njegov brat nema ni ar zemlje u Vojvodini. Iako je o tome u NIN-u govorila članica Saveta za borbu protiv korupcije, Vučić optužuje i N1 za širenje neistina. Na predsednikovoj konferenciji izostali odgovori o prebijanju u Novom… »
Urednici odgovorili Vučiću: Zastrašujete slobodne medije
Nova 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je danas optužio N1, NIN i Vreme da su tajkunski mediji koji obmanjuju javnost informacijama da je njegov brat Andrej vlasnik velikog dela zemljišta u Vojvodini. Odgovarajući na ove optužbe urednici ovih medija… »
"Kažu moj brat kupuje latifundije u Vojvodini, a nema plac ni od ara"
RTV 24.09.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačna pisanja pojedinih medija da je njegov brat, Andrej Vučić, vlasnik svog zemljišta u Vojvodini. "U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u… »
Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini
Danas 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata. „On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi… »
Vučić brani brata: Andrej nema ni ara placa u Vojvodini
Pravda 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da njegov brat, Andrej Vučić, nije vlasnik zemljišta u Vojvodini. “U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, kako kupuje latifundije, a on nema plac… »
Vučić brani brata: Andrej nema ni ara placa u Vojvodini
Nova 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da njegov brat, Andrej Vučić, nije vlasnik zemljišta u Vojvodini. “U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, kako kupuje latifundije, a on nema plac… »
Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini
N1 Info 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata. "On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi… »
Uživo Vučić o napadima na brata: Odvedite me makar na jedan plac, on nema nijedan ar u Vojvodini! Poruka i crnoj gori
Kurir 24.09.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima posle svečane promocije dve nove policijske klase u Makišu rekavši da će pred svima odgovoriti direktno i o napadima na svoju porodicu nazvavši one koje to govore da su lažovi i da… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 14 satijoš 20 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 49 minutajoš 30 povezanih

Košarkaši Srbije porazom od Finske eliminisani sa Evropskog prvenstva
RTV pre 32 minutajoš 73 povezane

Pešić: Svi se pitaju kako Srbija može da izgubi od Finske, a eto desilo se i to
BBC News pre 14 minutajoš 33 povezane