Povezane vesti
Vučić ponovo etiketira medije i "ljuti se" što pitanje N1 nije upućeno njemu
N1 Info 24.09.2020
Predsednik Srbije tvrdi da njegov brat nema ni ar zemlje u Vojvodini. Iako je o tome u NIN-u govorila članica Saveta za borbu protiv korupcije, Vučić optužuje i N1 za širenje neistina. Na predsednikovoj konferenciji izostali odgovori o prebijanju u… »
Urednici odgovorili Vučiću: Zastrašujete slobodne medije
Nova 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je danas optužio N1, NIN i Vreme da su tajkunski mediji koji obmanjuju javnost informacijama da je njegov brat Andrej vlasnik velikog dela zemljišta u Vojvodini. Odgovarajući na ove optužbe urednici ovih… »
"Kažu moj brat kupuje latifundije u Vojvodini, a nema plac ni od ara"
RTV 24.09.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao netačna pisanja pojedinih medija da je njegov brat, Andrej Vučić, vlasnik svog zemljišta u Vojvodini. "U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog… »
Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini
Danas 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata. „On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me… »
Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini
N1 Info 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata. "On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi… »
Vučić brani brata: Andrej nema ni ara placa u Vojvodini
Nova 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da njegov brat, Andrej Vučić, nije vlasnik zemljišta u Vojvodini. “U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, kako kupuje latifundije, a on nema… »
Vučić brani brata: Andrej nema ni ara placa u Vojvodini
Pravda 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da njegov brat, Andrej Vučić, nije vlasnik zemljišta u Vojvodini. “U pojedinim tajkunskim listovima govori se kako je moj brat vlasnik svog zemljišta u Vojvodini, kako kupuje latifundije, a on nema… »
Uživo Vučić o napadima na brata: Odvedite me makar na jedan plac, on nema nijedan ar u Vojvodini! Poruka i crnoj gori
Kurir 24.09.2020
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima posle svečane promocije dve nove policijske klase u Makišu rekavši da će pred svima odgovoriti direktno i o napadima na svoju porodicu nazvavši one koje to govore da su… »
Vesti dana »
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 31 minutajoš 11 povezanih
Američka administracija navodno pritiska Ukrajinu da spusti starosnu granicu za mobilizaciju sa 25 na 18 godina
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Gutereš: Prekid vatre između Izraela i Hezbolaha je "prvi tračak nade" u sukobu
Telegraf pre 6 satijoš 7 povezanih
Rumunska Agencija za telekomunikacije poziva na suspenziju TikToka zbog izbora
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Sve oči uprte u nju: Voditeljka Montesonga se presvukla, pa na bini bila u haljini sa velikim izrezom - i srebrno i zlatno (foto)
Blic pre 37 minutajoš 5 povezanih