Povezane vesti

Poznanstvo Vučića i pobedničke koalicije u Crnoj Gori: Za mene su važni Mandić i Milačić, sa ostalima nemamo bratske…

Poznanstvo Vučića i pobedničke koalicije u Crnoj Gori: Za mene su važni Mandić i Milačić, sa ostalima nemamo bratske…

Srbija danas 24.09.2020
Predsednik Srbije istakao da ne zna Krivokapića, Bečića i Abazovića. Novinari su iskoristili priliku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je prisustvovao promociji novih čuvara srpske bezbednosti u Centru za osnovnu policijsku obuku u… »
"Milo ne zna ni gde je Beograd na vodi" Vučić odgovorio na Krivokapićeve neistine i bezumne tvrdnje

"Milo ne zna ni gde je Beograd na vodi" Vučić odgovorio na Krivokapićeve neistine i bezumne tvrdnje

Srbija danas 24.09.2020
Vučić je zamolio Krivokapića da "u najskorije vrijeme" upozna javnost o svim elementima navodne saradnje sa Đukanovićem u "poslovnim varijantama" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem… »
Vučić demantuje Krivokapića: Nisam imao nikakve aranžmane s Đukanovićem

Vučić demantuje Krivokapića: Nisam imao nikakve aranžmane s Đukanovićem

N1 Info 24.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem nikada nije imao poslovne aranžmane kako je navodno tvrdio mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić. Izvor: Agencije Vučić je zamolio… »
Vučić u Makišu o napadima na njegovog brata: Odvedite me makar na jedan plac, on nema nijedan ar u Vojvodini

Vučić u Makišu o napadima na njegovog brata: Odvedite me makar na jedan plac, on nema nijedan ar u Vojvodini

Srbija danas 24.09.2020
On je rekao da kolaju neistine na račun njegovog brata kako po Vojvodini kupuje zemlju, čitave latifundije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas novinarima posle svečane promocije dve nove policijske klase u Makišu rekavši da će… »
Vučić: Sa Đukanovićem nikada nisam imao nikakve poslovne aranžmane

Vučić: Sa Đukanovićem nikada nisam imao nikakve poslovne aranžmane

Srbija danas 24.09.2020
Predsednik Srbije nema previše komentara na optužbe iz Crne Gore, osim da je ta država priznala nezavisnost Kosova i pogazila rezoluciju 1244. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara posle promocije polaznika 23. i… »

Vesti dana »