Повезане вести

Ухватио ме за косу и вукао ходником док је изговарао претње: Саслушана девојка која је оптужила Миладина Ковачевића!

Ухватио ме за косу и вукао ходником док је изговарао претње: Саслушана девојка која је оптужила Миладина Ковачевића!

Мондо 24.09.2020
Поводом кривичне пријаве поднете против Миладина Ковачевића због кривичног дела Злостављање и мучење и кривичног дела Угрожавање сигурности у просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду испитана је оштећена Тина… »
Љубавница Миладина Ковачевића саслушана у тужилаштву

Љубавница Миладина Ковачевића саслушана у тужилаштву

Нова 24.09.2020
Тина Т. која је Миладина Ковачевића прошле семице пријавила за насиље саслушана је данас у Првом основном тужилаштву у Београду у својштву оштећене, а након ње сведочила је и њена сестра Тамара, код које је отишла након свађе… »
Вукао ме за косу и отвореном шаком лупао шамаре: Ово је Тинин исказ са саслушања! Придружује се кривичном гоњењу Ковачевића!…

Вукао ме за косу и отвореном шаком лупао шамаре: Ово је Тинин исказ са саслушања! Придружује се кривичном гоњењу Ковачевића!…

Курир 24.09.2020
Тина Т. која је Миладина Ковачевића прошле семице пријавила за насиље саслушана је данас у Првом основном тужилаштву у Београду у својштву оштећене, а након ње сведочила је и њена сестра Тамара, код које је отишла након свађе… »
Саслушана девојка која је пријавила Миладина Ковачевића

Саслушана девојка која је пријавила Миладина Ковачевића

РТС 24.09.2020
Т. Т. која је Миладина Ковачевића прошле семице пријавила за насиље саслушана је у Првом основном тужилаштву у Београду у својштву оштећене. У току је саслушање њене рођене сестре, код које је отишла након свађе са… »

Вести дана »