Povezane vesti
Kaći Grujić uništen skupoceni džip, ona pobesnela: Ko god da si, moj savet ti je da ovo uradiš
Telegraf 24.09.2020
Pevačica ranije imala ovakve neprilike. Katarini Grujić (28) neko je potpuno izgrebao skupoceni džip koji vozi, što je pevačica, vidno ljuta, objavila na svom Instagram storiju. - Nadležni organi rade svoj posao, ali moj ti je savet, ko god da si… »
Kaći Grujić izgrebali auto na parkingu, alarmirala policiju
Nova 24.09.2020
Pevačica Katarina Grujić doživela je danas neprijatnost kada je na parkingu zatekla svoj oštećen automobil. Naime, za sada nepoznati počinilac joj je oštrim predmetom izgrebao desnu stranu automobila, što je ona prijavila policiji. Katarina je na… »
Uništen automobil katarine Grujić! Pevačica besna zapretila vandalu i poručila mu da ima samo jednu opciju (foto)
Kurir 24.09.2020
Pevačica Katarina Grujić, koja se zabavlja sa fudbalerom Markom Gobeljićem, doživela je neprijatnost kada je videla da su joj kola - Nadležni organi rade svoj posao, ali moj ti je savet, ko god da si, da se što pre uputiš u stanicu policije… »
(Foto) Katarina Grujić završila u policiji: Uništili joj automobil, šteta ogromna: "organi rade svoj posao"
Blic 24.09.2020
Popularna pevačica Katarina Grujić doživela je neprijatnost u toku dana, kada je svoj skupoceni automobil zatekla potpuno izgreban. Za sada nepoznati počinilac, iz još nepoznatih razloga, oštrim predmetom izgrebao je auto duž cele desne strane… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane