Povezane vesti

Zlatan saznao da ima koronavirus, a potom se oglasio na Tviteru sjajnom porukom!

Zlatan saznao da ima koronavirus, a potom se oglasio na Tviteru sjajnom porukom!

Sportske.net 24.09.2020
Zlatan Ibrahimović ima koronavirus. Vest dana u italijanskom fudbalu jeste saznanje da je Zlatan Ibrahimović pozitivan na koronavirus. Šveđanin je bio jedan od junaka prethodne utakmice Milana protiv Bolonje, postigao je dva gola, a trebalo je da igra… »
''Korona dobila zlatana'': Ibrahimović pozitivan i mora na pauzu!

''Korona dobila zlatana'': Ibrahimović pozitivan i mora na pauzu!

Mondo 24.09.2020
Najbolji igrač italijanskog tima neće biti tu za važne mečeve. Najbolji igrač italijanskog tima neće biti tu za važne mečeve. Šokantne vesti za navijače Milana stižu iz Italije. Zlatan Ibrahimović, koji je i pored 39 godina najbolji igrač… »
Zlatan: Covid me je izazvao, ali to je loša ideja...

Zlatan: Covid me je izazvao, ali to je loša ideja...

N1 Info 24.09.2020
Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović potvrdio je da je pozitivan na koronavirus, ali da ne oseća nikakve simptome. Švedski napadač testiran je uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bodo/Glimita i tada je utvrđeno da je… »
Korona naletela na pogrešnog čoveka, Lineker joj izjavio saučešće!

Korona naletela na pogrešnog čoveka, Lineker joj izjavio saučešće!

Sportske.net 24.09.2020
Šalu na stranu, uskoro ga očekujemo na terenu. Milan je danas potvrdio prisustvo koronavirusa kod fudbalera "rosonera" Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin nema nikakve simptome virusa, ali neće biti u sastavu ekipe Stefana Piolija za meč trećeg kola… »
Ibrahimović pozitivan na koronavirus

Ibrahimović pozitivan na koronavirus

N1 Info 24.09.2020
Kako pišu gotovo svi italijanski mediji, napadač Milana Zlatan Ibrahimović pozitivan je na virus korona. To je otkriveno pred meč Milana i Bode/Glimta. Posle Lea Duartea ovo je drugi slučaj virusa korona u Milanu. Ovu vest su preneli svi relevantni… »
On bi rekao "korona dobila zlatana"! Udarna vest u Italiji: Ibrahimović pozitivan na Kovid-19, sam sebe je izbaksuzirao

On bi rekao "korona dobila zlatana"! Udarna vest u Italiji: Ibrahimović pozitivan na Kovid-19, sam sebe je izbaksuzirao

Sportal blic 24.09.2020
Zlatan Ibrahimović pozitivan je na korona virus! Ova vest se brzinom munje proširila Evropom, a kako pišu italijanski mediji ovo je otkriveno pred meč Milana. Zanimljivo je da , kad je pandemija buknula. Njegov cilj bio je da se skupi milion evra za… »
Ibrahimović ima koronu – za vikend igrao protiv Mihajlovića

Ibrahimović ima koronu – za vikend igrao protiv Mihajlovića

Nova 24.09.2020
Zlatan Ibrahimović, najbolji fudbaler Milana, pozitivan je na koronavirus, saopštio je slavni italijanski klub. Kako se navodi, Šveđanin je bio pozitivan na drugom testiranju uoči meča kvalifikacija za Ligu Evrope protiv norveške ekipe Bodo Glimt… »

Vesti dana »