Повезане вести

Улично узнемиравање у Француској: Жена у Стразбуру нападнута „зато што носи сукњу“

Улично узнемиравање у Француској: Жена у Стразбуру нападнута „зато што носи сукњу“

Радио 021 24.09.2020
Жена из Стразбура каже да су је у сред бела дана напала тројица мушкараца због тога што је носила сукњу. АФП Жена која је нападнута (није на слици) каже да је разлог узнемиравања то што је носила сукњу Француска полиција… »
У сукњи је мирно шетала градом: Овакав напад француска студенткиња није очекивала, а све су чешћи!

У сукњи је мирно шетала градом: Овакав напад француска студенткиња није очекивала, а све су чешћи!

Курир 24.09.2020
Француска полиција отворила је истрагу након што је девојка у Стразбуру известила да су је тројица мушкараца напала на улици јер је имала сукњу. Како преноси ББЦ, 22-годишња студенткиња, коју су француски медији идентификовали… »
Ужас у Стразбуру: Напали девојку на улици јер је носила сукњу: "Двојица су ме држала, а трећи ме је ударио песницом у лице"

Ужас у Стразбуру: Напали девојку на улици јер је носила сукњу: "Двојица су ме држала, а трећи ме је ударио песницом у лице"

Блиц 24.09.2020
Полиција у француском граду Стразбуру покренула је истрагу поводом пријаве једне девојке да су је, усред дана, на улици напала три мушкарца због тога што је носила сукњу. Како наводи ББЦ, 22-годишња студенткиња је, пошто су… »

Вести дана »