Povezane vesti
Mira Banjac 40 godina nakon snimanja filma majstori, majstori: Dugo sam čekala na ovu ulogu, pa sam možda izgubila i dar!
Kurir 24.09.2020
Kultni film "Majstori, majstori" u režiji Gorana Markovića, snimljen pre četrdeset godina, ostao je i do danas vrlo popularan i upravo zbog svega pomenutog na stadionu Tašmajdan je večesas ponovo prikazan u novom ruhu. Tom prilikom okupili su se reditelj… »
Bioskop na tašu: Četiri decenije filma majstori, majstori! Glumci su igrali bez honorara!
Kurir 24.09.2020
Kultni film "Majstori, majstori" Gorana Markovića, snimljen pre četrdeset godina, ostao je i do danas vrlo popularan i upravo zbog svega pomenutog na stadionu Tašmajdan je večesas ponovo prikazan u novom ruhu. Na premijeri su se ponovo okupili reditelj… »
Vesti dana »
"Veoma sam uzbuđen", Vučić: Za sat vremena imamo 23 prijave na platformi "Ko si, bre, ti", hvala vam na poverenju
Blic pre 4 minutajoš 28 povezanih
Ormuz pod pritiskom dok SAD i Iran razmenjuju napade i vode pregovore; Hamnei sahranjen u Mašhadu
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine: Poslanici raspravljaju o amandmanima na zakon o zaštiti životne sredine
NIN pre 29 minutajoš 19 povezanih
Sunčano pre podne, popodne promenljivo oblačno – temperatura do 30 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 25 povezanih
"Pre 10 godina ne bih verovao da će igrati na ovom nivou": Bivši selektor FED kup tima o osmom Novakovom uzastopnom polufinalu na Vimbldonu
Insajder pre 9 minutajoš 26 povezanih