Повезане вести
"Много ми је жао што смо: Испали!" Сејдуба Сума открио договор са Станојевићем и разлог два потпуно различита полувремена…
Спортал блиц 25.09.2020
Фудбалери Партизана завршили су овогодишњу евроодисеју поразом од Шарлрое у Белгији са 2:1 након продужетака. Прво полувреме је показало знатно слабију игру Парног ваљка, али је уласком све одмах промењено. Сума је открио како… »
Сума: Жао ми је, били смо бољи од Шарлрое
Нова 25.09.2020
Фудбалер Партизана Сејдуба Сума рекао је да су црно-бели били бољи од Шарлрое и да му је жао што нису прошли у плеј-оф квалификација за Лигу Европе. “Много ми је жао што смо испали из Европе, јер смо показали да можемо да се… »
Сума: Жао ми је због елиминације, показали смо да можемо
Дневник 25.09.2020
БЕОГРАД: Жао ми је јер смо елиминисани из Европе, пре свега јер смо показали да мопжемо да парирамо екипа каква је Шарлроа, рекао је фудбалер Партизана Сејдуба Сума. Стрелац јединог гола за црно-беле у поразу од белгијског тима… »
Огласио се сума: ‘Много ми је жао што смо испали, нисам био спреман за 90 минута’
Хот спорт 25.09.2020
Стрелац гола за црно-беле се огласио након пораза. Целом тиму, као и Сејдуби Суми је пораз тешко ‘пао’. Партизан неће играти у Лиги Европе ове сезоне. -Много ми је жао што смо испали из Европе,јер смо показали да пре свега можемо… »
Сејдуба Сума, дан после: ''Чујем коментаре, 'не знају ништа'?!''
Спортске.нет 25.09.2020
Човек који је пробудио Партизан у другом полувремену синоћ у Белгији није успео да донесе потпуни преокрет. Међутим, после меча није очекивао овакве коментаре. Колико Сејдуба значи овој екипи Партизана можда је и најбоље… »
Били смо бољи, а нека одлуче више да ли је Шарлроа добар или не: Суму је погодио пораз, али и начин писања о ривалу
Мондо 25.09.2020
"Боље на пенале да смо испали него овако" "Боље на пенале да смо испали него овако" Начин на који је Партизан испао из Европе сломио је срце његовим навијачима, али и играчима. То је рекао и Сејдуба Сума, који је додао да није… »
Сума: Пред меч су причали да је Шарлоа недодирљив, после да нису нешто! Не, Партизан им је парирао!
Вечерње новости 25.09.2020
ФУДБАЛЕРИ Партизана нису успели да се пласирају у плеј-оф квалификација за Лигу Европе. Црно-Бели су поражени од екипе Шарлоа са 2:1 након продужетака. Један од најбољих појединаца на терену био је Сејдуба Сума. Стрелац јединог… »
Шта је Партизан коштало европске јесени? Један гол из игре за 330 минута, странци нису као прошле године
Мондо 25.09.2020
Црно-бели сада морају да се окрену домаћим такмичењима. Црно-бели сада морају да се окрену домаћим такмичењима. Партизан је са европским такмичењима за ову сезону завршио. И док је прошле сезоне Лига Европе била не само… »
Лала: Потценили нас, па једва извукли живу главу
Н1 Инфо 25.09.2020
Тренер Војводине Ненад Лалатовић жали због пораза од Стандарда, за кога тврди да је потцењивачки ушао у меч са његовим тимом. Лале су изгубиле у Лијежу од фаворизованог противника у трећем колу квалификација за Лигу Европе… »
Неустрашиви Лалат: ''Као против Звезде и Партизана...''
Спортске.нет 25.09.2020
Тренер Војводине сматра да је његов тим синоћ заслужио више. Војводина је после велике борбе синоћ положила оружје у Лијежу против домаћег Стандарда. Елиминисана је у продужецима са 2:1 и није успела да се избори за двобој са… »
Станојевић: Били смо конкретнији, али добар тим иде даље
Дневник 25.09.2020
ШАРЛРОА: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић честитао је екипи Шарлроа на пролазу у плеј-оф квалификација за Лигу Европе. Црно-бели су синоћ елиминисани из Европе пошто су после продужетака изгубили од белгијског… »
Александар Станојевић: До јуче је Шарлоа био екипа која меље све по Белгији, а данас..
Вечерње новости 24.09.2020
ФУДБАЛЕРИ Партизана нису успели да савладају Шарлроа у трећем колу квалификација за Лигу Европе. Белгијски тим славио је са 2:1. Након меча тренер црно-белих изашао је пред новинаре. "Честитам противнику на пролазу. Били смо… »
"Жао ми је, али ништа не замерам: Играчима!" Ово су прве речи Александра Станојевића након елиминације Партизана из Европе!…
Спортал блиц 24.09.2020
Фудбалери Партизана заустављени су у 3. колу квалификација за Лигу Европе, пошто су поражени са 2:1 од Шарлроа. Тренер црно-белих Александар Станојевић изнео је своје виђење меча и спортски честитао ривалу на проласку. –… »
Партизан пао после продужетака у Белгији, ништа од Европе
Данас 24.09.2020
Фудбалери Партизана нису успели да се пласирају у плеј-оф квалификација за Лигу Европа, пошто су вечерас у гостима после продужетака изгубили од екипе Шарлроа са 1:2. Домаћи тим је повео у десетом минуту голом Доријана Десолеја… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Снабдевање горивом у Србији рекордно: Увезено више него у 2023. и 2024. заједно
Радио 021 пре 3 сатајош 21 повезана