Повезане вести

Сјевернокорејски лидер се извинио због убиства јужнокорејског званичника

Сјевернокорејски лидер се извинио због убиства јужнокорејског званичника

Слободна Европа 25.09.2020
Сјевернокорејски лидер Ким Јонг-ун се извинио због убиства јужнокорејског званичника, саопћено је из предсједничког уреда Јужне Кореје. Ким је наводно рекао свом колеги Моон Јае-ину из Јужне Кореје да до инцидента није требало… »
Ким Џонг Ун се извинио због убиства јужнокорејског званичника

Глас Америке 25.09.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун извинио се у петак због убиства јужнокорејског званичника близу спорне поморске границе између две земље, саопштила је Јужна Кореја. Јужнокорејска војска у четвртак је оптужила севернокорејске… »
Ким је управо урадио нешто што се никад раније није догодило: Шта ли га је натерало на овакав потез?

Ким је управо урадио нешто што се никад раније није догодило: Шта ли га је натерало на овакав потез?

Правда 25.09.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун изјавио је да му је веома жао због инцидента у коме је севернокорејска војска убила и запалила јужнокорејског званичника, саопштило је јужнокорејско председништво. Како се наводи, у писму… »
Ким Јонг-ун се извинио Јужној Кореји

Ким Јонг-ун се извинио Јужној Кореји

Ал Јазеера 25.09.2020
У писму наведено како је сјевернокорејском вођи Ким Јонг-уну жао због инцидента. Сјеверна Кореја изразила је у петак жаљење због убиства Јужнокорејца те је поручила да је он устријељен у склопу мјера борбе против корона… »

Н1 Инфо 25.09.2020
Севернокорејски вођа Ким Џонг Ун извинио се за убиство јужнокорејског званичника близу спорне морске границе две ривалске земље, наводећи да му је "јако жао" због "неочекиваног, и несрећног" инцидента, јављено је данас из… »
Ким Џонг Ун се извинио за убиство јужнокорејског званичника близу спорне границе

Ким Џонг Ун се извинио за убиство јужнокорејског званичника близу спорне границе

Данас 25.09.2020
Севернокорејски вођа Ким Џонг Ун извинио се за убиство јужнокорејског званичника близу спорне морске границе две ривалске земље, наводећи да му је „јако жао“ због „неочекиваног, и несрећног“ инцидента, јављено је данас из… »
Ким Џонг Ун: Жао ми је због инцидента

Ким Џонг Ун: Жао ми је због инцидента

Нова 25.09.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун изјавио је да му је веома жао због инцидента у коме је севернокорејска војска убила и запалила јужнокорејског званичника, саопштило је јужнокорејско председништво. У писму које је Северна Кореја… »
Ким: Веома ми је жао што су наши војници убили и запалили званичника Јужне Кореје

Ким: Веома ми је жао што су наши војници убили и запалили званичника Јужне Кореје

Телеграф 25.09.2020
Више од 10 хитаца испаљено на јужнокорејског званичника као део контролних мера у спречавању ширења корона вируса. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун изјавио је да му је веома жао због инцидента у коме је севернокорејска… »

Вести дана »