Повезане вести
Ђукановиц́ поновио да ц́е бранити Црну Гору из шуме
Вести онлине 25.09.2020
Поруку о борби и у шуми, ако буде требало, послао сам онима који су исувише једноставно почели тумачити резултате избора. Не само у домац́ој, него и међународној јавности проширила се теза да је резултатима избора угрожена и… »
Мило нема намеру да напушта фотељу Моју оставку може да тражи ко хоће, ја сам легитимно изабран председник и настављам да…
Курир 25.09.2020
Председник Црне Горе Мило Ђукановић огласио се након прве седнице парламента у новом сазиву и појаснио да су га "раније преузете обавезе" спречиле да јој пристутвује, али и да нема намеру да подноси оставку. "То је ипак само… »
Ђукановић: Разговарао сам с Вучићем пред изборе...
РТВ 25.09.2020
ЗАГРЕБ - Црногорски председник Мило Ђукановић изјавио је да је председнику Србије уочи избора рекао да је Србија давала логистику великосрпском национализму "према Црној Гори" и да је Вучићев одговор, како он каже, био "заогрнут"… »
Ђукановић поновио да ће бранити Црну Гору из шуме
Спутник 25.09.2020
Поруку о борби и у шуми, ако буде требало, послао сам онима који су исувише једноставно почели тумачити резултате избора. Не само у домаћој, него и међународној јавности проширила се теза да је резултатима избора угрожена и… »
Ђукановић открио да ли ће поднети оставку, па напљувао Србе: Сви су се мешали око Црне Горе!
Ало 25.09.2020
"Готово да нема званичника Србије који се последњих годину дана није директно и брутално умешао у политички живот Црне Горе". Новинари хрватског Јутарњег листа разговарали су с Милом Ђукановићем дан након конститутивне седнице… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју
Форбес пре 7 минутајош 13 повезаних
Узбуна у Јапану, издато званично упозорење на мегаземљотрес! Хитно се огласила јапанска метеоролошка агенција!
Курир пре 47 минутајош 15 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона из Белорусије
Вести онлине пре 12 минутајош 14 повезаних
Београдске електране имају највеће дугове према добављачима
Бизнис и финансије пре 1 сатјош 10 повезаних