Повезане вести

Ђукановиц́ поновио да ц́е бранити Црну Гору из шуме

Ђукановиц́ поновио да ц́е бранити Црну Гору из шуме

Вести онлине 25.09.2020
Поруку о борби и у шуми, ако буде требало, послао сам онима који су исувише једноставно почели тумачити резултате избора. Не само у домац́ој, него и међународној јавности проширила се теза да је резултатима избора угрожена и… »
Мило нема намеру да напушта фотељу Моју оставку може да тражи ко хоће, ја сам легитимно изабран председник и настављам да…

Мило нема намеру да напушта фотељу Моју оставку може да тражи ко хоће, ја сам легитимно изабран председник и настављам да…

Курир 25.09.2020
Председник Црне Горе Мило Ђукановић огласио се након прве седнице парламента у новом сазиву и појаснио да су га "раније преузете обавезе" спречиле да јој пристутвује, али и да нема намеру да подноси оставку. "То је ипак само… »
Ђукановић: Разговарао сам с Вучићем пред изборе...

Ђукановић: Разговарао сам с Вучићем пред изборе...

РТВ 25.09.2020
ЗАГРЕБ - Црногорски председник Мило Ђукановић изјавио је да је председнику Србије уочи избора рекао да је Србија давала логистику великосрпском национализму "према Црној Гори" и да је Вучићев одговор, како он каже, био "заогрнут"… »
Ђукановић поновио да ће бранити Црну Гору из шуме

Ђукановић поновио да ће бранити Црну Гору из шуме

Спутник 25.09.2020
Поруку о борби и у шуми, ако буде требало, послао сам онима који су исувише једноставно почели тумачити резултате избора. Не само у домаћој, него и међународној јавности проширила се теза да је резултатима избора угрожена и… »
Ђукановић открио да ли ће поднети оставку, па напљувао Србе: Сви су се мешали око Црне Горе!

Ђукановић открио да ли ће поднети оставку, па напљувао Србе: Сви су се мешали око Црне Горе!

Ало 25.09.2020
"Готово да нема званичника Србије који се последњих годину дана није директно и брутално умешао у политички живот Црне Горе". Новинари хрватског Јутарњег листа разговарали су с Милом Ђукановићем дан након конститутивне седнице… »

Вести дана »