Povezane vesti
Đukanović ponovio da će braniti Crnu Goru iz šume
Vesti online 25.09.2020
Poruku o borbi i u šumi, ako bude trebalo, poslao sam onima koji su isuviše jednostavno počeli tumačiti rezultate izbora. Ne samo u domaćoj, nego i međunarodnoj javnosti proširila se teza da je rezultatima izbora ugrožena i crnogorska država, rekao je… »
Milo nema nameru da napušta fotelju Moju ostavku može da traži ko hoće, ja sam legitimno izabran predsednik i nastavljam da…
Kurir 25.09.2020
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović oglasio se nakon prve sednice parlamenta u novom sazivu i pojasnio da su ga "ranije preuzete obaveze" sprečile da joj pristutvuje, ali i da nema nameru da podnosi ostavku. "To je ipak samo jedno protokolarno pitanje… »
Đukanović: Razgovarao sam s Vučićem pred izbore...
RTV 25.09.2020
ZAGREB - Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da je predsedniku Srbije uoči izbora rekao da je Srbija davala logistiku velikosrpskom nacionalizmu "prema Crnoj Gori" i da je Vučićev odgovor, kako on kaže, bio "zaogrnut" brigom za prava srpske… »
Đukanović ponovio da će braniti Crnu Goru iz šume
Sputnik 25.09.2020
Poruku o borbi i u šumi, ako bude trebalo, poslao sam onima koji su isuviše jednostavno počeli tumačiti rezultate izbora. Ne samo u domaćoj, nego i međunarodnoj javnosti proširila se teza da je rezultatima izbora ugrožena i crnogorska država, rekao je… »
Đukanović otkrio da li će podneti ostavku, pa napljuvao Srbe: Svi su se mešali oko Crne Gore!
Alo 25.09.2020
"Gotovo da nema zvaničnika Srbije koji se poslednjih godinu dana nije direktno i brutalno umešao u politički život Crne Gore". Novinari hrvatskog Jutarnjeg lista razgovarali su s Milom Đukanovićem dan nakon konstitutivne sednice Skupštine Crne Gore. On… »
Vesti dana »
"Sve je uništeno, ovo je pakao, šta će biti s nama?" Uplakani vlasnici lokala ispred tržnog centra na Novom Beogradu, požar stavljen pod kontrolu! (foto, video)
Kurir pre 31 minutajoš 60 povezanih
Lažni doktor meštanima Vranja uzimao novac za navodno lečenje njihovih članova porodica
Radio 021 pre 6 minutajoš 37 povezanih
Devetoro poginulo, oštećena Kijevsko-pečerska lavra u ruskom napadu
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih
Monarhisti pozvali vladu i naftne kompanije da smanje cene goriva nakon pada cena sirove nafte
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih