Povezane vesti
Mesijev emotivan oproštaj od Suareza i poruka za bartomeua: Nisi ovo zaslužio, prijatelju, ali me ništa ne iznenađuje
Mondo 25.09.2020
Najbolji igrač Barselone "opleo" po upravi zbog prodavanja Suareza. Najbolji igrač Barselone "opleo" po upravi zbog prodavanja Suareza Barselona ga je bukvalno oterala "kao psa", pa ga je onda maltretirala oko transfera, a na kraju je ipak popustila jer… »
Mesi ispljuvao upravu Barse zbog Suareza: Nisi zaslužio da te ovako šutnu, ali više me ništa ne čudi
Telegraf 25.09.2020
Nova bura na Kamp Nou. Luis Suarez je posle 6 neverovatnih sezona u Barseloni napustio Nou Kamp i preselio se u redove velikog rivala - Atletiko Madrida. Njegov odlazak posebno teško je pao Lionelu Mesiju, koji je na Instagramu imao dirljiv oproštaj za… »
Vesti dana »
(Foto, video) Dim se stopio s oblacima, helikopteri se bore s vatrom: Jezivi prizori iznad Deliblatske peščare, MUP se hitno oglasio zbog ogromnog požara, angažovane sve jedinice
Blic pre 19 minutajoš 36 povezanih
Šok! U ovom gradu u Srbiji izmereno skoro 39 stepeni u 17 časova: Evo koja još mesta "ključaju" - RHMZ najavio vrhunac toplotnog talasa
Kurir pre 4 minutajoš 69 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 3 satajoš 45 povezanih
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 30 povezanih
Direktor EPS-a: Snabdevanje strujom stabilno, period slabog dotoka Dunava će se nastaviti
Danas pre 7 satijoš 25 povezanih