Povezane vesti
Korona u premijer ligi: Sedeće kod kuće i vodiće ekipu sa kauča
Mondo 25.09.2020
Ne oseća nikakve simptome. Ne oseća nikakve simptome Alan Irvin, pomoćni trener Vest Hema, rekao je da će menadžer Dejvid Mojes voditi ekipu u nedeljnoj utakmici protiv Vulverhamptona, ali da će to raditi od kuće, jer zbog zaraze korona virusom još mora… »
Nova testiranja u Premijer ligi, loše vesti za "Čekićare"
Sportske.net 25.09.2020
Vest Hem bez trenera uz aut liniju ovog vikenda. Trener fudbalera Vest Hema Dejvid Mojes neće voditi tim na utakmici protiv Vulverhemptona u Premijer ligi i Evertona u Liga kupu pošto je i na drugom testu bio pozitivan na korona virus, preneo je danas… »
Problem za Vest Hem, Mojes pozitivan i na drugom testu
Nova 25.09.2020
Trener fudbalera Vest Hema Dejvid Mojes neće voditi tim na utakmici protiv Vulverhemptona u Premijer ligi i Evertona u Liga kupu pošto je i na drugom testu bio pozitivan na koronavirus. Kako je preneo je “Tajms”, iskusni stručnjak, kao i dvojica njegovih… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 17 minutajoš 26 povezanih
Vučić se sastao sa zvaničnicom Stejt departmenta, Amerika će učestvovati na izložbi EKSPO
Danas pre 42 minutajoš 30 povezanih
Stanje putnika sa kruzera na kom se pojavio hantavirus: Zabeležena dva slučaja bez simptoma, stroge mere izolacije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Pljusak, grad i olujni vetar danas i sutra u delovima Srbije
N1 Info pre 5 satijoš 29 povezanih