Повезане вести
Кога сте то довели на острог?! Отворено писмо српског политичара Кривокапићу (фото)
Србија данас 25.09.2020
Бакић тражи одговоре. Градоначелник Суботице Стеван Бакић упутио је отворено писмо будућем премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу. Писмо преносимо у целости: - Поштовани господине Кривокапићу, ја сам рођен у Бару 1967. године… »
Градоначелник Суботице стеван бакић: Отворено писмо Здравку Кривокапићу
Курир 25.09.2020
Поштовани господине Кривокапићу, ја сам рођен у Бару 1967. године, одрастао сам и школовао се у тадашњем Титограду, данашњој и вековној Подгорици, коју сам напустио 1987. године. Пореклом сам, са очеве стране, Васојевић… »
Вести дана »

Временска прогноза за 20. октобар: Стигао је хладнији ваздух из Средње Европе
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер САД псовао, понижавао и бацао мапе
Блиц пре 8 сатијош 3 повезане

Рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал до 30. Октобра: У супротном се подлеже обавези плаћања камате
Курир пре 8 минутајош 1 повезана