Povezane vesti
Američki izbori zanimaju ceo svet: Orban otkrio "plan A" SAD, sada je sve još interesantnije!
Pravda 25.09.2020
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je uveren da će američki predsednik Donald Tramp osvojiti novi mandat na izborima u novembru i poručio da nije pravio planove ni za kakav drugi ishod. - Jedini razlog zbog kojeg sedim ovde nakon što sam… »
Orban: Moja računica je dobra, Tramp će pobediti na izborima
Nova 25.09.2020
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je uveren u pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima u novembru i dodao da nema plan B ako ishod bude drugačiji. “Jedini razlog zbog kog sedim ovde nakon što sam u politici proveo 30… »
Orban više nego siguran u trampovu pobedu: Nisam pravio planove ni za kakav drugi ishod
Kurir 25.09.2020
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je uveren da će američki predsednik Donald Tramp osvojiti novi mandat na izborima u novembru i poručio da nije pravio planove ni za kakav drugi ishod. "Jedini razlog zbog kojeg sedim ovde nakon što sam… »
Vesti dana »

Kolegijum Skupštine završen rekordno brzo: Vladajuća koalicija se dogovarala, opozicija nije prisustvovala
N1 Info pre 34 minutajoš 29 povezanih

Rusvaj na auto-putu kod maradika: Kamion probio zaštitnu ogradu! Pogledajte snimak iz drona, kolone kilometarske, obustavljen saobraćaj ka Novom Sadu foto/video
Kurir pre 44 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 8 povezanih

Lekorni obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 24 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu, ima mrtvih i povređenih; Oglasio se MUP FOTO
B92 pre 39 minutajoš 26 povezanih