Povezane vesti
Još pet godina u Barsi: Mirotiću novi ugovor
N1 Info 25.09.2020
Nikola Mirotić potpisao je novi ugovor sa Barselonom, kojim se na vernost katalonskom klubu obavezao do 2025. godine. Barselona je u petak potvrdila da je iskusni košarkaš potpisao novi ugovor. "Srećan sam i zahvalan klubu što mi je ukazao ovu… »
Neočekivano: - veliki dan za Barselonu i mirotića Nikola potpisao višegodišnji ugovor sa Kataloncima, u igri i sa 34!
Sportal blic 25.09.2020
Jedan od najboljih evropskih košarkaša Nikola Mirotić potpisao je novi ugovor sa Barselonom, kojim se na vernost katalonskom klubu obavezao na saradnju narednih pet godina. Crnogorac sa španskim pasošem zadovoljan je u Španiji, i sam je svestan da… »
Mirotić u Barseloni do 2025.
Mozzart sport 25.09.2020
Oslonac Šarunasa Jasikevičijusa. Nastavlja Nikola Mirotić u dresu Barselone. Ništa ne želi da menja crnogorski centar sa španskim pasošem, toliko mu se dopada Katalonija, i sam je izuzetno bitan za Blaugranu, da je potpisao nastavak saradnje… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 1 povezana