Povezane vesti
Marija je završila medicinu sa prosekom 9,57, diplomu je stekla pre pet godina i još je nezaposlena: "Spremna sam bilo gde da…
Blic 25.09.2020
Marija Stanković (30) je nezaposlena doktorka koja sa porodicom živi u rodnom selu Donje Dragovlje u opštini Gadžin Han. Život na selu, u podnožju Suve planine je lep, kaže, ali i težak jer nije u mogućnosti da radi posao za koji se školovala. Marija ima… »
Otac je poginuo dok me školovao, imala sam prosek 9,57! Marija je jedini lekar u Gadžinom Hanu a već 5 godina čeka posao
Mondo 25.09.2020
Marija Stanković (30) doktor medicine sa prosekom 9,57, jedini je lekar koji živi na području opštine Gadžin Han ali, na žalost, ni ona nije zaposlena. Marija Stanković (30) doktor medicine sa prosekom 9,57, jedini je lekar koji živi na području opštine… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 20 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 30 minutajoš 38 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 2 satajoš 29 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane