Povezane vesti
Marija je završila medicinu sa prosekom 9,57, diplomu je stekla pre pet godina i još je nezaposlena: "Spremna sam bilo gde da…
Blic 25.09.2020
Marija Stanković (30) je nezaposlena doktorka koja sa porodicom živi u rodnom selu Donje Dragovlje u opštini Gadžin Han. Život na selu, u podnožju Suve planine je lep, kaže, ali i težak jer nije u mogućnosti da radi posao za koji se školovala. Marija ima… »
Otac je poginuo dok me školovao, imala sam prosek 9,57! Marija je jedini lekar u Gadžinom Hanu a već 5 godina čeka posao
Mondo 25.09.2020
Marija Stanković (30) doktor medicine sa prosekom 9,57, jedini je lekar koji živi na području opštine Gadžin Han ali, na žalost, ni ona nije zaposlena. Marija Stanković (30) doktor medicine sa prosekom 9,57, jedini je lekar koji živi na području opštine… »
Vesti dana »
Američki OFAK produžio MOL-u licencu za pregovore o kupovini NIS-a do 1. jula
RTV pre 1 satjoš 51 povezana
Pogledajte rešenja testova iz pet izabranih predmeta koje su polagali osmaci na maloj maturi
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
BLOG UŽIVO Kraj za Mrdićeve zakone: Skupština danas raspravlja o izmenama pravosudnih zakona
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 103 povezane
Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda protiv pobednika meča Tre Fiori - Larn u drugom kolu
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 35 povezanih