Повезане вести

Преминуо филмски редитељ Горан Паскаљевић

Преминуо филмски редитељ Горан Паскаљевић

РТВ 25.09.2020
БЕОГРАД - Прослављени српски филмски редитељ Горан Паскаљевић преминуо је у 74. години, пренела је Радио-телевизија Србије. Паскаљевић је дипломирао филмску режију на Прашкој академији. Режирао је многе документарне филмове и… »
Да ми ниси дао прву улогу, Ко зна како би се одвијао мој пут! Колеге и пријатељи се опраштају од Горана Паскаљевића

Да ми ниси дао прву улогу, Ко зна како би се одвијао мој пут! Колеге и пријатељи се опраштају од Горана Паскаљевића

Мондо 25.09.2020
Српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години. Српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години. Горан Паскаљевић, српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години у Паризу, саопштила је његова породица и… »
Трифуновић дирљиво о Паскаљевићу: Захвалан сам ти онолико

Трифуновић дирљиво о Паскаљевићу: Захвалан сам ти онолико

Нова 25.09.2020
Чувени српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас у 74. години у Паризу. Од Паскаљевића се на друштвеној мрежи Твитер дирљивим речима опростио глумац Сергеј Трифуновић. “Ко зна како би се уопште одвијао… »
Ко зна како би се одвијао мој пут да ми ти ниси дао улогу: Колеге и пријатељи се опраштају од Горана, њихове речи кидају душу…

Ко зна како би се одвијао мој пут да ми ти ниси дао улогу: Колеге и пријатељи се опраштају од Горана, њихове речи кидају душу…

Курир 25.09.2020
Прослављени српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас у 74. години у Паризу, а колеге и пријатељи се на друштвеним мрежама опраштају од њега. "Ко зна како би се уопште одвијао мој глумачки пут, да ми… »
Умро редитељ Горан Паскаљевић

Умро редитељ Горан Паскаљевић

Нови магазин 25.09.2020
Редитељ Горан Паскаљевић, један од најзначајнијих представника српске кинематографије, умро је у 74. години у Паризу, јавили су београдски медији. Студирао је на чувеној прашкој филмској школи ФАМУ, а после првог играног филма… »
Преминуо Горан Паскаљевић

Преминуо Горан Паскаљевић

Прва 25.09.2020
Српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас, преносе медији и новинске агенције. Горан Паскаљевић дипломирао је филмску режију на Прашкој академији. Иза њега је велики број остварења. Режирао је многе… »
"Варљиво лето", "Танго аргентино", "Буре барута"... Незаборавни филмови Горана Паскаљевића

"Варљиво лето", "Танго аргентино", "Буре барута"... Незаборавни филмови Горана Паскаљевића

Телеграф 25.09.2020
Славни српски редитељ, који је преминуо 74. години, имао је богату каријеру. Горан Паскаљевић преминуо је у 74. години у Паризу, потврдили су чланови његове породице. Славни српски редитељ имао је богату каријеру, а бројни… »

Вести дана »