Повезане вести
Преминуо филмски редитељ Горан Паскаљевић
РТВ 25.09.2020
БЕОГРАД - Прослављени српски филмски редитељ Горан Паскаљевић преминуо је у 74. години, пренела је Радио-телевизија Србије. Паскаљевић је дипломирао филмску режију на Прашкој академији. Режирао је многе документарне филмове и… »
Да ми ниси дао прву улогу, Ко зна како би се одвијао мој пут! Колеге и пријатељи се опраштају од Горана Паскаљевића
Мондо 25.09.2020
Српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години. Српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години. Горан Паскаљевић, српски редитељ и сценариста преминуо је у 74. години у Паризу, саопштила је његова породица и… »
Трифуновић дирљиво о Паскаљевићу: Захвалан сам ти онолико
Нова 25.09.2020
Чувени српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас у 74. години у Паризу. Од Паскаљевића се на друштвеној мрежи Твитер дирљивим речима опростио глумац Сергеј Трифуновић. “Ко зна како би се уопште одвијао… »
Ко зна како би се одвијао мој пут да ми ти ниси дао улогу: Колеге и пријатељи се опраштају од Горана, њихове речи кидају душу…
Курир 25.09.2020
Прослављени српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас у 74. години у Паризу, а колеге и пријатељи се на друштвеним мрежама опраштају од њега. "Ко зна како би се уопште одвијао мој глумачки пут, да ми… »
Умро редитељ Горан Паскаљевић
Нови магазин 25.09.2020
Редитељ Горан Паскаљевић, један од најзначајнијих представника српске кинематографије, умро је у 74. години у Паризу, јавили су београдски медији. Студирао је на чувеној прашкој филмској школи ФАМУ, а после првог играног филма… »
Преминуо Горан Паскаљевић
Прва 25.09.2020
Српски редитељ и сценариста Горан Паскаљевић преминуо је данас, преносе медији и новинске агенције. Горан Паскаљевић дипломирао је филмску режију на Прашкој академији. Иза њега је велики број остварења. Режирао је многе… »
"Варљиво лето", "Танго аргентино", "Буре барута"... Незаборавни филмови Горана Паскаљевића
Телеграф 25.09.2020
Славни српски редитељ, који је преминуо 74. години, имао је богату каријеру. Горан Паскаљевић преминуо је у 74. години у Паризу, потврдили су чланови његове породице. Славни српски редитељ имао је богату каријеру, а бројни… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 26 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 13 повезаних