Povezane vesti
Preminuo filmski reditelj Goran Paskaljević
RTV 25.09.2020
BEOGRAD - Proslavljeni srpski filmski reditelj Goran Paskaljević preminuo je u 74. godini, prenela je Radio-televizija Srbije. Paskaljević je diplomirao filmsku režiju na Praškoj akademiji. Režirao je mnoge dokumentarne filmove i TV drame za… »
Trifunović dirljivo o Paskaljeviću: Zahvalan sam ti onoliko
Nova 25.09.2020
Čuveni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu. Od Paskaljevića se na društvenoj mreži Tviter dirljivim rečima oprostio glumac Sergej Trifunović. “Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put… »
Da mi nisi dao prvu ulogu, Ko zna kako bi se odvijao moj put! Kolege i prijatelji se opraštaju od Gorana Paskaljevića
Mondo 25.09.2020
Srpski reditelj i scenarista preminuo je u 74. godini. Srpski reditelj i scenarista preminuo je u 74. godini. Goran Paskaljević, srpski reditelj i scenarista preminuo je u 74. godini u Parizu, saopštila je njegova porodica i prijatelji. Napravio je… »
Ko zna kako bi se odvijao moj put da mi ti nisi dao ulogu: Kolege i prijatelji se opraštaju od Gorana, njihove reči kidaju…
Kurir 25.09.2020
Proslavljeni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas u 74. godini u Parizu, a kolege i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njega. "Ko zna kako bi se uopšte odvijao moj glumački put, da mi nisi dao moju prvu… »
Umro reditelj Goran Paskaljević
Novi magazin 25.09.2020
Reditelj Goran Paskaljević, jedan od najznačajnijih predstavnika srpske kinematografije, umro je u 74. godini u Parizu, javili su beogradski mediji. Studirao je na čuvenoj praškoj filmskoj školi FAMU, a posle prvog igranog filma "Čuvar plaže u… »
Preminuo Goran Paskaljević
Prva 25.09.2020
Srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je danas, prenose mediji i novinske agencije. Goran Paskaljević diplomirao je filmsku režiju na Praškoj akademiji. Iza njega je veliki broj ostvarenja. Režirao je mnoge dokumentarne filmove i TV… »
"Varljivo leto", "Tango argentino", "Bure baruta"... Nezaboravni filmovi Gorana Paskaljevića
Telegraf 25.09.2020
Slavni srpski reditelj, koji je preminuo 74. godini, imao je bogatu karijeru. Goran Paskaljević preminuo je u 74. godini u Parizu, potvrdili su članovi njegove porodice. Slavni srpski reditelj imao je bogatu karijeru, a brojni njegovi filmovi su ušli u… »
Vesti dana »
Ko su stručnjaci koji su uhapšeni zbog radova na železničkoj stanici u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 183 povezane
Vučić: Srbija će na sve načine pokušati da privuče slovačke kompanije, direktan let i do Bratislave
Beta pre 1 satjoš 46 povezanih
(BLOG) Američki zvaničnik tvrdi da na Ukrajinu ipak nije ispaljen interkontinentalni balistički projektil
N1 Info pre 58 minutajoš 42 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane