Повезане вести
Кривокапић: Видећемо још да ли ћу бити премијер
Данас 26.09.2020
Кандитат за мандатара Владе Црне Горе Здравко Кривокапић је потврдио је да је на састанку под Острогом један од лидера Демократског фронта рекао да пре подршке кандидатури мора проћи проверу страначких органа и истакао да га то… »
Кривокапић: Вучићу први позив за званичну посету Црној Гори
Радио 021 26.09.2020
Кандидат за мандатара црногорске Владе Здравко Кривокапић изјавио је да ће, када постане премијер, први позив за званичну посету упутити председнику Србије, Александру Вучићу. Кривокапић је за подгоричку ТВ А1 поновио да као… »
Кривокапић: Уместо извињења Вучићу, позивам руководство Србије на сарадњу (ВИДЕО)
Данас 26.09.2020
Ми немамо ниједан разлог да не градимо одличне односе са Србијом, рекао је Здравко Кривокапић кога су сви посланици нове већине у Скупштини Црне Горе предложили за премијера и додао да ће политичка судбина Мила Ђукановића и Душка… »
Кривокапић: Спреман сам да се извиним, позив Вучићу да посети Црну Гору
Србија данас 26.09.2020
Најважније, према његовим речима, јесте да Србија и Црна Гора имају добре институционалне односе. Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да је спреман да се извини председнику Србије… »
"Спреман сам да се извиним": Кривокапић: Нисам имао злу намеру, позивам Вучића да посети Црну Гору
Блиц 25.09.2020
Кандидат за мандатара црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да је спреман да се извини председнику Србије Александру Вучићу, као што је, како каже, као хришћанин спреман се извини сваком ако је погрешио. Истакао… »
Вести дана »
Америка није дозволила НИС-у наставак активности, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 4 минутајош 45 повезаних
Временска прогноза за недељу, 16. новембар: Јутро хладно, а током дана сунчано, до 23 степена
Радио сто плус пре 23 минутајош 24 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних