Povezane vesti
Kući sam se vraćala da se izvrištim! Milica Dabović priznala šta čuva u svom domu, jedno pismo je uramljeno!
Kurir 26.09.2020
Milica Dabović sa sinom Stefanom gnezdo je svila u mirnom kraju prestonice, a čitav dom je pun detalja. Na svakom koraku su uramljene fotografije, pisma fanova i darovi koje je dobijala, a Milica priznaje da sve čuva jer je pravi emotivac. "Puno sam… »
(Video) Ovde živi Milica Dabović, stan kao nijedan drugi: Zidovi u potpunosti prekriveni diplomama, ikone i slike na sve…
Blic 26.09.2020
Bivša sportistkinja svaki kutak u stanu podredila je malom Stefanu, te su svuda autići, a zidovi su prekriveni diplomama, medaljama, uramljenim porodičnim fotografijama i poklonima fanova. Bivša košarkašica Milica Dabović sa sinom Stefanom gnezdo… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 3 satajoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tužilaštvo u Leskovcu odredilo jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubisto iz nehata
Danas pre 7 satijoš 1 povezana