Povezane vesti
Novica sa nestrpljenjem čeka novu sezonu i prvi meč: "Nezgodni su, ali mi imamo hemiju!"
Sportske.net 26.09.2020
Novica govorio medijima. Novica Veličković se pojavio pred novinarima, a pred novu sezonu ističe da će njegovo iskustvo biti veoma važno za tim crno-belih. "Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren prošle sezone sa… »
Veličković: Jedino što mogu da obećam…
Nova 26.09.2020
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. “Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren prošle… »
Veličković: Godine u Partizanu za mene su posebne, jedna stvar sada će biti drugačija...
Večernje novosti 26.09.2020
KAPITEN košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. Zbog pandemije korona virusa nova sezona biće specifična na više načina, a krilni… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje vlasnika bara koji je izgoreo u Švajcarskoj: Odbio da da intervju, rekao samo da je bar redovno proveravala inspekcija
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Virtus teško gubi u Bolonji: Tim Duška Ivanović nadoknadio minus 15 i pobedio Armani
Večernje novosti pre 3 minutajoš 26 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 1 satjoš 89 povezanih
Vreme sutra: Oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom
Vesti online pre 3 minutajoš 22 povezane