Povezane vesti
Novica sa nestrpljenjem čeka novu sezonu i prvi meč: "Nezgodni su, ali mi imamo hemiju!"
Sportske.net 26.09.2020
Novica govorio medijima. Novica Veličković se pojavio pred novinarima, a pred novu sezonu ističe da će njegovo iskustvo biti veoma važno za tim crno-belih. "Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren prošle sezone… »
Veličković: Jedino što mogu da obećam…
Nova 26.09.2020
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. “Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren… »
Veličković: Godine u Partizanu za mene su posebne, jedna stvar sada će biti drugačija...
Večernje novosti 26.09.2020
KAPITEN košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. Zbog pandemije korona virusa nova sezona biće specifična na više načina, a… »
Vesti dana »

Nova.rs ispred RTS jutro posle burne noći: Studenti blokiraju državnu televiziju, ne puštaju zaposlene da uđu, evo do kada ostaju tamo FOTO
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih

Studenti celu noć proveli ispred RTS, blokirana sva tri ulaza u zgradu javnog servisa, pristiže sve više građana
N1 Info pre 42 minutajoš 35 povezanih

Ruska protivvazdušna odbrana oborila više od 300 ukrajinskih dronova, tvrdi Moskva
Slobodna Evropa pre 43 minutajoš 20 povezanih

Ko, bre, nije MVP? Brutalna osveta Nikole Jokića, odigrao perfektan meč u Oklahomi
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih