Povezane vesti

Novica sa nestrpljenjem čeka novu sezonu i prvi meč: "Nezgodni su, ali mi imamo hemiju!"

Novica sa nestrpljenjem čeka novu sezonu i prvi meč: "Nezgodni su, ali mi imamo hemiju!"

Sportske.net 26.09.2020
Novica govorio medijima. Novica Veličković se pojavio pred novinarima, a pred novu sezonu ističe da će njegovo iskustvo biti veoma važno za tim crno-belih. "Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren prošle sezone… »
Veličković: Jedino što mogu da obećam…

Veličković: Jedino što mogu da obećam…

Nova 26.09.2020
Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. “Sve godine koje provodim u Partizanu za mene su posebne i onaj rekord ostvaren… »
Veličković: Godine u Partizanu za mene su posebne, jedna stvar sada će biti drugačija...

Veličković: Godine u Partizanu za mene su posebne, jedna stvar sada će biti drugačija...

Večernje novosti 26.09.2020
KAPITEN košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da će svojim iskustvom doprineti timu i ove sezone u svim takmičenjima i da će kao i uvek dati svoj maksimum. Zbog pandemije korona virusa nova sezona biće specifična na više načina, a… »

Vesti dana »