Повезане вести

Новица са нестрпљењем чека нову сезону и први меч: "Незгодни су, али ми имамо хемију!"

Новица са нестрпљењем чека нову сезону и први меч: "Незгодни су, али ми имамо хемију!"

Спортске.нет 26.09.2020
Новица говорио медијима. Новица Величковић се појавио пред новинарима, а пред нову сезону истиче да ће његово искуство бити веома важно за тим црно-белих. "Све године које проводим у Партизану за мене су посебне и онај рекорд… »
Величковић: Једино што могу да обећам…

Величковић: Једино што могу да обећам…

Нова 26.09.2020
Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић изјавио је да ће својим искуством допринети тиму и ове сезоне у свим такмичењима и да ће као и увек дати свој максимум. “Све године које проводим у Партизану за мене су посебне и… »
Величковић: Године у Партизану за мене су посебне, једна ствар сада ће бити другачија...

Величковић: Године у Партизану за мене су посебне, једна ствар сада ће бити другачија...

Вечерње новости 26.09.2020
КАПИТЕН кошаркаша Партизана Новица Величковић изјавио је да ће својим искуством допринети тиму и ове сезоне у свим такмичењима и да ће као и увек дати свој максимум. Због пандемије корона вируса нова сезона биће специфична на… »

Вести дана »