Повезане вести
“Отишао сам од Новака јер ми Иванишевић није веровао”
Нова 26.09.2020
Крег Ошонеси, бивши статистичар Новака Ђоковића, у јануару 2020. напустио је тим најбољег тенисера на планет, после три године сарадње. Стручњак за статистику и аналитику који је заначајно утицао да Новак промени детаље у… »
Ђоковићев бивши статистичар открио: Разлог мог одласка је Горан Иванишевић
Моззарт спорт 26.09.2020
Крејг Ошонеси о разлозима прекида сарадње са најбољим тенисером света, али и Новаковој неутољивој глади за учењем, информацијама и непрестаном побољшању самог себе. Почетком 2020. тим Новака Ђоковића је остао без једног… »
Новака сам напустио јер је иванишевић шеф параде: Био је Ђоковићев статистичар, открио је мало познате детаље
Мондо 26.09.2020
Три године је трајала сарадња. Три године је трајала сарадња. Новак Ђоковић је ове сезоне и даље непобеђен на терену, освојио је четири трофеја и сада се спрема да нападне и Ролан Гарос. Ипак, све те успехе, најбољи тенисер… »
Вести дана »

(Фото, видео) пољопривредници затворили саобраћај испред Бановине На тракторима стигли да траже одштету од суше
Дневник пре 23 минутајош 22 повезане

„Имплементација идеја Кијева и и других идиота значиће само једно – рат“: Медведев прети
Данас пре 23 минутајош 19 повезаних

Студенти анализирали сузавац коришћен 5. марта: Полиција користила опаснији гас
Машина пре 3 сатајош 10 повезаних

Дејан Вук Станковић: У случају да блокирају почетак нове школске године, универзитетски професори неће добити плате
Правда пре 33 минутајош 17 повезаних