Povezane vesti
“Otišao sam od Novaka jer mi Ivanišević nije verovao”
Nova 26.09.2020
Kreg Ošonesi, bivši statističar Novaka Đokovića, u januaru 2020. napustio je tim najboljeg tenisera na planet, posle tri godine saradnje. Stručnjak za statistiku i analitiku koji je zanačajno uticao da Novak promeni detalje u igri dugo će ćutao… »
Đokovićev bivši statističar otkrio: Razlog mog odlaska je Goran Ivanišević
Mozzart sport 26.09.2020
Krejg Ošonesi o razlozima prekida saradnje sa najboljim teniserom sveta, ali i Novakovoj neutoljivoj gladi za učenjem, informacijama i neprestanom poboljšanju samog sebe. Početkom 2020. tim Novaka Đokovića je ostao bez jednog, važnog šrafa nakon… »
Novaka sam napustio jer je ivanišević šef parade: Bio je Đokovićev statističar, otkrio je malo poznate detalje
Mondo 26.09.2020
Tri godine je trajala saradnja. Tri godine je trajala saradnja. Novak Đoković je ove sezone i dalje nepobeđen na terenu, osvojio je četiri trofeja i sada se sprema da napadne i Rolan Garos. Ipak, sve te uspehe, najbolji teniser sveta ostvario je bez… »
Vesti dana »
Novosadska Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj": Osuda politizacije učenika, izvinjenje Vučeviću
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Rojters o eksploziji kod Zubinog Potoka: Nema dokaza o umešanosti Beograda
Sputnik pre 38 minutajoš 55 povezanih
Eskalacija u Siriji: Pobunjenici zauzeli polovinu grada Alepa, ruski i vladini avioni ih bombarduju
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Mediji: Pobunjenici ušli u Alep – zatvoren aerodrom, blokirane saobraćajnice prema gradu
RTS pre 39 minutajoš 8 povezanih
Invazija dronova na Kijev, Rusi obaraju bespilotne letelice iznad Crnog mora
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih