Povezane vesti
Obeležen završetak ovogodišnjeg projekta "Učim+Znam=Vredim"
NoviSad.com 26.09.2020
Novi Sad – Svečanošću i dodelom priznanja najboljim novosadskim đacima, u Kulturnom centru Novog Sada, obeležen je završetak ovogodišnjeg projekta „Učim+Znam=Vredim“. Novosađani su već navikli da na bilbordima vide lica najuspešnijih učenika, a ove… »
Obeležen završetak ovogodišnjeg projekta "Učim+znam=Vredim"
RTV 26.09.2020
NOVI SAD - Svečanošću i dodelom priznanja najboljim novosadskim đacima, u Kulturnom centru Novog Sada, obeležen je završetak ovogodišnjeg projekta „Učim+znam=Vredim“. Projekat, koji podrazumeva promociju najboljih učenika na bilbordima, realizovalo je… »
Vesti dana »
Đedović Handanović predstavila tri prioriteta za 2026. godinu: Prekid sankcija NIS-u na prvom mestu
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 3 satajoš 10 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
Glas Zaječara pre 4 satijoš 7 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 4 satijoš 3 povezane
NBS: NEMA NESTAŠICE EVRA, KAZNE ZA SVE KOJI DIŽU KURS I ZLOUPOTREBLJAVAJU SITUACIJU
Ozon pre 4 minutajoš 26 povezanih