Повезане вести
Урађена је дезинфекција, дезинсекција, свештеници окадили и против демона!
Ало 26.09.2020
Ја сам то урадио због 5.700 гласова који су подржали листу “За будућност Будве”. Председник Општине Будва, Марко Царевић, коментаришући освештавање зграде Општине, казао је да је тиме урађена “дезинфекција, дезинсекција и… »
Царевић одговара на критике после освештавања зграде Општине: Урађена је дезинфекција, дезинсекција и демонизација!
Курир 26.09.2020
Председник Општине Будва, Марко Царевић, коментаришући освештавање зграде Општине, казао је да је тиме урађена “дезинфекција, дезинсекција и демонизација те установе”. Свештеници Митрополиције црногорско приморске (МЦП)… »
Бечић: Није у мојој надлежности да дајем одобрење за обнову капеле на Ловћену
Спутник 26.09.2020
Новоизабрани председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић изјавио је да је против рушења маузолеја на Ловћену, указујући да није у његовој надлежности да даје одобрење за обнову капеле. „Апсолутно сам против рушења маузолеја… »
Вести дана »

Симбол отпора: Како је протекла прва ноћ блокаде Пете београдске гимназије
Време пре 4 минутајош 22 повезане

„Добар је дан, али рат још није готов“: Шта даље после Трамповог мировног плана за Газу?
Данас пре 1 сатјош 35 повезаних

(БЛОГ) Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе
Н1 Инфо пре 9 минутајош 20 повезаних

"Само ми увозимо кршеве и само код нас нема Шпанаца": Раде Богдановић зна ко мора да буде селектор Србије
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане