Повезане вести
Чекали смо сина да нам дође на викенд, а онда се десио тај проклети петак: Исповест оца страдалог пилота миг-а 21!
Курир 27.09.2020
Стјепан Крсник, отац погинулог мајора Војске Србије, каже за Курир да је Дејан био њихов понос и врхунски пилот, који је часно служио држави. Чекали смо сина да нам за викенд дође у посету, али догодио се тај проклети петак… »
Потресно писмо сина страдалог пилота: Ћале, наставићу да летим! Почивају у миру, преузимам ја
Мондо 27.09.2020
Син јединац мајора Дејана Крсника, који је настрадао у паду војног авиона заједно с капетаном Звонком Васиљевићем, објавио је опроштајно писмо. Син јединац мајора Дејана Крсника, који је настрадао у паду војног авиона заједно с… »
"Бранио је Србију током НАТО агресије": Потресна исповест мајке пилота страдалог у несрећи код Малог Зворника, неколико сати…
Блиц 27.09.2020
- Када смо чули за пад авиона и да постоји могућност да се пилот катапултирао, молили смо се да је наш Дејан жив. Па нека су му и обе ноге поломљене, гурали бисмо га у колицима, али само да буде жив! Овим речима почиње своју… »
"Био му је слободан дан, али су га звали да лети": Син страдалог пилота: "у вестима сам прочитао да је пао авион. Када су…
Блиц 27.09.2020
Прочитао сам на интернету, на вестима, да је пао авион. Кад је стигла информација да је реч о војном авиону МИГ 21, знао сам да је тата у њему, али сам се надао да се катапултирао и да је преживео. Ово је својој пријатељици… »
Мајор Дејан није требало да лети у петак: Погинуо на слободан дан у атару села Брасина
Телеграф 27.09.2020
У паду авиона МиГ-21 погинули су Дејан Крсник и Звонко Васиљевић. Прочитао сам на интернету, на вестима, да је пао авион. Кад је стигла информација да је реч о војном авиону МиГ-21, знао сам да је тата у њему, али сам се надао… »
Вести дана »

Србија тугује: Сахрана Дејана Миловановића на дан "вечитог дербија"
Мондо пре 9 минутајош 48 повезаних

Пазите се, од сутра креће нови временски шок! Расту температуре, а за викенд се посебно спремите
Телеграф пре 1 сатјош 26 повезаних

Притворени студент Богдан који седми дан штрајкује глађу, пребачен у болницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане