Повезане вести

"Нећу ја себе да грдим због: Тога!" Новак Ђоковић на Ролан Гаросу отворено о ономе што му свет замера!

"Нећу ја себе да грдим због: Тога!" Новак Ђоковић на Ролан Гаросу отворено о ономе што му свет замера!

Спортал блиц 27.09.2020
Пред сам почетак Ролан Гароса најбољи тенисер света изазвао је велику пажњу. Како и не би: је у Париз стигао као највећи фаворит, непоражен на терену у 2020. години (33 победе) али и неко ко је на претходном гренд слему, УС… »
Ђоковић: Нећу да грдим себе, ни да кријем емоције у Паризу

Ђоковић: Нећу да грдим себе, ни да кријем емоције у Паризу

Нова 27.09.2020
Новак Ђоковић је уз Рафаела Надала главни фаворит за освајање трофеја на Ролан Гаросу ове године. Србин јури 18. гренд слем титулу, а по доласку у Париз медије су занимале његове емоције и како ће их контролисати, после онога… »
Креће турнир на Ролан Гаросу: Србија са шест у синглу

Креће турнир на Ролан Гаросу: Србија са шест у синглу

Данас 27.09.2020
За разлику од УС опена за Ролан Гарос су се пријавили сви виђенији, тј боље рангирани тенисери и тенисерке, па ће се тако за најпрестижнији трофеј на шљаци у мушкој конкуренцији борити његов бранилац Рафаел Надал, водећи на… »
Новак и на Ролан гаросу већ показао класу: Ђоковић изашао на терен са једним од највећих ривала у Паризу!

Новак и на Ролан гаросу већ показао класу: Ђоковић изашао на терен са једним од највећих ривала у Паризу!

Спортал блиц 26.09.2020
Након што је освојио мастерс у Риму, Новак Ђоковић се налази у Паризу, где се припрема за свој други наступ на шљаци од како је сезона настављена. Најбољи тенисер света данас је тренирао на стадиону "Филип Шатрије", а са друге… »

Вести дана »